Τέλος ο Παπαδόπουλος

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Αήττητου Σπάτων με τον Σούλη Παπαδόπουλου. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Αήττητου Σπάτων με τον Σούλη Παπαδόπουλου.

Ο Αήττητος έλυσε τη συνεργασία του με τον Σούλη Παπαδόπουλο. Επιβεβαίωση του FL News για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη. 

Έκλεισε ο κύκλος του Σούλη Παπαδόπουλου στον Αήττητο Σπάτων, με το διαζύγιο των δύο πλευρών να ανακοινώνεται από την ομάδα των Μεσογείων. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως είχε ενημερώσει το FL News.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Football League μετά από δύο χρόνια και πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας για 6 επίσημα ματς (1 νίκη - 2 ισοπαλίες - 3 ήττες) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης που θα τον αντικαταστήσει έλυσε πρόσφατα την συνεργασία του με τον Αιγινιακό και αναμένεται να αναλάβει άμεσα την ευθύνη της ομάδας. 

H ANAΚΟΙΝΩΣΗ

«H ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων F.C ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Σούλη Παπαδόπουλο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον έμπειρο κόουτς για τις βάσεις που έβαλε στη νέα εποχή που περάσει η ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην από και πέρα πορεία του».

Last modified onΤρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 12:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep