«Νίκη, τίποτε άλλο»

Το μήνυμα του Αλέκου Βοσνιάδη στον Ηρακλή. Αμφίβολος ο Σίλβα Κλέιτον.

Απέναντι στον Ηρόδοτο θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (27/10, 15:00) ο Ηρακλής και ο τεχνικός, Αλέκος Βοσνιάδης έστειλε το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα για τη νέα σεζόν. Εμφανίστηκε ενωτικός και ανέφερε:

«Ξεκινάει μια δύσκολη αγωνιστική περίοδος με εμάς να έχουμε ξεκάθαρες προσδοκίες. Συσπειρωμένοι όλοι, η διοίκηση, η ομάδα και ο κόσμος θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Όταν όλος ο κόσμος σε χρίζει φαβορί, πρέπει να έχεις τη δύναμη να το αποδείξεις και στο γήπεδο. Για το ξεκίνημα, είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και ελπίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.

Σε ό,τι αφορά την πρεμιέρα, θα αγωνιστούμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι άγνωστος προς εμάς, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε αλλαγές. Ο Ηρόδοτος είναι ένας αντίπαλος που ανέβηκε φέτος στη Football League με όνειρα και φιλοδοξίες. Από την πλευρά μας, γνωρίζουμε ότι κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, ότι έχει άγχος, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο για να βγούμε νικητές και να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με τρεις βαθμούς. Περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να στηρίξει την ομάδα και την προσπάθειά μας και εμείς υποσχόμαστε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για τη νίκη».

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σίλβα Κλέιτον. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, ταλαιπωρείται από ίωση του ανώτερου αναπνευστικού, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και η κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο (27/10). Εκτός πλάνων έμειναν οι Χιντζίδης, Κανακούδης, Κουκόλης, Κωστούλας, Καζναφέρης, Παπαδόπουλος, Μακρής, Γόμος, Γρηγοριάδης και Πτηνόπουλος.

Η αποστολή: Αμπάρης, Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Μουμίν, Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Μενδρινός, Ταϊανάν, Πασάς, Ντούνης, Γεωργίου, Χασομέρης, Κλέιτον, Ρόβας, Περόνε.

Last modified onΠαρασκευή, 26 Οκτώβριος 2018 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep