«Να συνδυάζουμε εμφάνιση και σκορ»

Την ανυπομονησία όλων στον Αιγινιακό για την έναρξη του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Χαραλαμπίδης.

Άκρως επιτυχημένο ήταν το τελευταίο τεστ του Αιγινιακού με τη Σπάρτη, πριν την έναρξη της Football League, καθώς συνδύασε καλή απόδοση και αποτέλεσμα. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης επισήμανε πως ανάλογες εμφανίσεις περιμένει και στα επίσημα παιχνίδια, τονίζοντας πως όλοι στην ομάδα περιμένουν πως και πως την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα παιχνίδι Β’ Εθνικής. Δύο ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Για ένα ακόμα παιχνίδι ήμασταν αρκετά καλά, απλά αυτή τη φορά συνδυάσαμε και το αποτέλεσμα. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Περιμένουμε πως και πώς να παίξουμε, μετά από τρεις μήνες και κάτι προετοιμασία. Ανυπομονούμε όλοι να αρχίσει το πρωτάθλημα, να μπούμε στις επίσημες υποχρεώσεις, να δούμε τις δυνάμεις μας.

Η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Στα προηγούμενα παιχνίδια κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά μας έλειπε το σκορ. Κόντρα στη Σπάρτη συνδυάσαμε και τα δυο και ας ελπίσουμε ότι αυτό το αποτέλεσμα θα έχει και συνέχεια», δήλωσε ο τεχνικός του Αιγινιακού στην κάμερα του Pieria 24.

Για τον χρόνο προετοιμασίας του νεανικού Αιγινιακού: «Οι τρεις μήνες προετοιμασίας μας ωφέλησαν, γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα, με νεαρά παιδιά και μέσο όρο ηλικίας 20 ετών. Όταν φτιάχνεις μια ομάδα με νέα παιδιά θέλει υπομονή. Έχουν ταλέντο και διάθεση, δουλεύουν στην προπόνηση, αλλά δεν πατάς ένα κουμπί και γίνονται ομάδα. Θέλει δουλειά και υπομονή και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε στο τέλος γι’ αυτή την προσπάθεια που κάνουμε».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Παρά τα προβλήματα, πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, αν αναλογιστούμε ότι πέφτουν έξι ομάδες. Υπάρχουν ομάδες με μεγάλη ιστορία. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και πολύ δύσκολο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep