Προσομοίωση πρωταθλήματος

Στον Ηρακλή κάνουν την τελική πρόβα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League το Σάββατο 27 Οκτωβρίου. Στον Ηρακλή κάνουν την τελική πρόβα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League το Σάββατο 27 Οκτωβρίου.

Στον Ηρακλή βλέπουν ως επίσημη πρόβα για την πρεμιέρα της Football League τη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (20/10) με τη Δόξα Δράμας. 

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και το τεχνικό επιτελείο γνωρίζουν πως ο ωφέλιμος χρόνος για την προετοιμασία έχει τελειώσει και πλέον πρέπει να ετοιμαστούν για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση της ερχόμενης εβδομάδας με τον Ηρόδοτο στη Θεσσαλονίκη. Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει μιλήσει στους παίκτες τους για τα δεδομένα που πρέπει να αλλάξουν και τα στοιχεία που είναι απαραίτητο να διαφοροποιήσουν στο παιχνίδι τους και η φιλική αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας το βράδυ του Σαββάτου (20/10) είναι το τελευταίο παιχνίδι που μπορεί να «αναλύσει» λάθη και να κυρίως να δει σωστές αντιδράσεις.

Ο τεχνικός του «γηραιού» θα κάνει πρόβα ενδεκάδας απέναντι στους «Μαυραετούς» σε ένα παιχνίδι που σε κανονικές συνθήκες είναι από τα πιο δύσκολα που θα έχει να δώσει στην πορεία της στο πρωτάθλημα. Στις προθέσεις του Βοσνιάδη είναι να χρησιμοποιήσει ενδεκάδα κοντινή στις σκέψεις του για τον τρόπο που θα αγωνίζεται ο Ηρακλής και, φυσικά, να βγάλει συμπεράσματα πάνω σε αυτό.

Εκτός αναμένεται να είναι οι Κανακούδης, Περόνε που δεν είναι ακόμη έτοιμοι να μπουν σε φουλ ρυθμό. Πάντως, στη Δράμα ταξίδεψε όλο το δυναμικό της ομάδας, αφού θα κάνουν εκεί προπόνηση όσοι δεν αγωνιστούν ή πάρουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής ώστε να «τρέξει» κανονικά η προετοιμασία μια μόλις εβδομάδα πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος. 

Last modified onΣάββατο, 20 Οκτώβριος 2018 12:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep