Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Χτίζει με τοπικά υλικά

Ο Νίκος Κατσαβάκης είναι ένα από τα πολύτιμα τοπικά στοιχεία που χτίζει τη νέα του ομάδα ο Εθνικός Γαζώρου ώστε να ανταποκριθεί στις δυσκολίες της Football League. Ο Νίκος Κατσαβάκης είναι ένα από τα πολύτιμα τοπικά στοιχεία που χτίζει τη νέα του ομάδα ο Εθνικός Γαζώρου ώστε να ανταποκριθεί στις δυσκολίες της Football League.

Ο Εθνικός Γαζώρου έχει ήδη κάνει επτά κινήσεις ενίσχυσης και έχει ανανεώσει αρκετά συμβόλαια.

Κύριο χαρακτηριστικό οι επιστροφές και το τοπικό στοιχείο. Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο Εθνικός Γαζώρου τις τελευταίες ημέρες έχουν εμπειρίες από τις μεγάλες κατηγορίες και μπορούν να βοηθήσουν τους νεοφώτιστους σε αυτά τα καινούργια μονοπάτια. Αυτό που έχει περάσει απαρατήρητο είναι πως οι περισσότεροι από αυτούς που αποκτήθηκαν είναι από την περιοχή των Σερρών και κατά ένα τρόπο επέστρεψαν στην πατρίδα τους για να βοηθήσουν την προσπάθεια του Εθνικού Γαζώρου.

Πιο σημαντική από τις κινήσεις αυτή του Νίκου Κατσαβάκη που μετά από χρόνια καριέρας στα γήπεδα της Κύπρου θα βοηθήσει την ομάδα της πατρίδας του από τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Η απόκτηση του μπορεί να θεωρηθεί και «πολυτέλεια» για την κατηγορία και βέβαια έχει τις ικανότητες να δώσει στην ομάδα σιγουριά και να δώσει μεγαλύτερη σιγουριά στην άμυνα.

Από τις Σέρρες είναι ακόμη ο Σάκης Γκόγκας, ο Κώστας Μουσικάκης που έφυγε από τον Πανσερραϊκό, ο Γιώργος Σαββίδης που επέστρεψε έπειτα από έξι χρόνια στις Σέρρες, ο Κώστας Μερεσιώτης που είναι από την Βυρωνεία και ο Δημήτρης Καρυπίδης που γύρισε στον Εθνικό, όπου αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Last modified onΔευτέρα, 16 Ιούλιος 2012 22:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep