«Πολύ καλό ποδόσφαιρο»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Αιγινιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό δήλωσε στο FL News ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Φιλική ήττα (1-0) από τον Παναθηναϊκό γνώρισε ο Αιγινιακός, όμως ο τεχνικός, Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο τεστ του Σαββάτου (13/10). Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «κυανόλευκοι» δέχτηκαν συγχαρητήρια και από τους «πράσινους», ενώ ο προπονητής της ομάδας της βόρειας Πιερίας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι χαμένες ευκαιρίες θα γίνουν γκολ στο πρωτάθλημα.

Όπως δήλωσε ο Χαραλαμπίδης στο FL News:

«Ήμασταν πολύ καλοί για ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Εύχομαι οι ευκαιρίες που χάνουμε να γίνουν γκολ στο πρωτάθλημα. Όταν δημιουργείς προϋποθέσεις για γκολ είναι βέβαιο ότι θα έρθουν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά που έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Απέδειξαν ότι μπορούμε να βασιζόμαστε σε όλους και ότι θα πάρουμε λύσεις και από τον πάγκο».

Σε ό,τι αφορά στη συνέχεια ο τεχνικός του Αιγινιακού σημείωσε:

«Τα παιδιά είναι νεαρά σε ηλικία. Υπομονή και χρόνο θέλουν, ώστε στο πρωτάθλημα να δείξουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται».

Last modified onΚυριακή, 14 Οκτώβριος 2018 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep