«Δεν μας συγχώρεσε κανένα λάθος»

Από τον Ολυμπιακό έχασε ο Αήττητος με σκορ 7-1 σε φιλικό που έγινε στο Ρέντη.

Βαριά ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στου Ρέντη με 7-1 ο Αήττητος Σπάτων, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Ο Σούλης Παπαδόπουλος είδε την ομάδα του να δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες, αλλά και να κάνει λάθη στην άμυνα, τα οποία και πλήρωσε.

Μέχρι το 25’ στο ματς δεν υπήρχαν φάσεις κι από τις δύο πλευρές. Στο 25’ ο Μάνος άνοιξε το σκορ και μετά σε διάστημα 7’ ο Αήττητος είχε τρεις πολύ καλές στιγμές για γκολ. Ο Σπυρόπουλος σε τετ α τετ με τον Χουτεσιώτη είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει την προσπάθεια του, όπως συνέβη λίγο αργότερα και στο ψαλιδάκι του Γροντή. Ο Μαρουκάκης στο 34’ σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός, πριν κλείσει το ημίχρονο σκόραρε άλλες δύο φορές με τον Γκερέρο. Οι Βρουσάι και Ποντένσε (2 γκολ) σκόραραν επίσης, ενώ ο Ματσούκας με καταπληκτικό σουτ έγραψε το 6-1 κι ο Τουρέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

Μετά τον αγωνα, ο Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε πολύ τον Ολυμπιακό για την τιμή που μας έκανε με τη διεξαγωγή αυτού του φιλικού. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Παίξαμε ελεύθερα και στόχος μας παράλληλα ήταν να μη χτυπήσει κανείς. Κάναμε αρκετές τελικές αλλά στην άμυνα ήμασταν χαλαροί. Ξέρουμε όλοι ότι ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, έπαιξε με την ίδια ομάδα σχεδόν που είδαμε κόντρα στη Μίλαν και δεν μας συγχώρεσε κανένα λάθος».

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Σταματάκης, Ματσούκας, Σπυρόπουλος, Μαρουκάκης, Γροντής, Ηρακλής. Έπαιξαν και οι: Γεωργακόπουλος, Μανωλάς, Βούκοβιτς, Χριστοφιλέας, Νικλητσιώτης, Χαντί, Κοκκόρης, Κατσάρας, Χατζηιωαννίδης.

Last modified onΠέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 13:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep