Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καρέ μεταγραφών η Επανομή

Στην Επανομή θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Νίκος Σαμουηλίδης. Στην Επανομή θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Νίκος Σαμουηλίδης.

Η Αναγέννηση ανακοίνωσε την απόκτηση των Τέλλου, Κουκουλέκη, Δραγανίδη και Σαμουηλίδη.

Συνέχεια στις μεταγραφικές της κινήσεις έκανε η Αναγέννηση Επανομής, η οποία προχώρησε στην απόκτηση των Σάκη Τέλλου, Τάσου Κουκουλέκη, Πασχάλη Δραγανίδη και Νίκου Σαμουηλίδη. Ο Τέλλος αγωνίστηκε πέρσι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και είναι κεντρικός αμυντικός. Παλιότερα έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Καλαμάτα, Καστοριά, Αχαϊκή, Μακεδονικό και Τηλυκράτη Λευκάδας.

 

Ο Κουκουλέκης είναι 26χρονος αμυντικός χαφ, που παλιότερα αγωνίστηκε σε Παύλο Μελά, Ηρακλή, Νίκη Βόλου, Πολύκαστρο, Πιερικό, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλωνα Καλαμαριάς και μέχρι πρότινος Καμπανιακό. Ο Πασχάλης Δραγανίδης έκανε καλή χρονιά στη Δ΄ Εθνική πέρυσι με τον Διγενή Λακκώματος, ενώ ο 20χρονος αμυντικός χαφ στο παρελθόν έπαιξε και στον Πανθρακικό. Ο 25χρονος μέσος Νίκος Σαμουηλίδης έχει περάσει από Απόλλωνα Καλαμαριάς, Οδυσσέα Αναγέννησης και Αγροτικό Αστέρα.

 

Στο μεταξύ, εμπλοκή παρουσιάστηκε στο θέμα της απόκτησης του πρώην αμυντικού χαφ της Ηράκλειας, Κώστα Μανουσαρίδη, ο οποίος δεν θα καταλήξει στην Αναγέννηση. Να σημειωθεί τέλος ότι από την Τρίτη (17/7) ως και την Πέμπτη (19/7) θα γίνουν δοκιμαστικά νεαρών παικτών στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας, με ώρα έναρξης τις 18:00.

Last modified onΣάββατο, 14 Ιούλιος 2012 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep