«Αγαπούσε πολύ τον Ηρακλή»

Το μέλος του ιδρυτικού σωματείου του Ηρακλή Γιάννης Παπαδόπουλος μίλησε με για τον Θόδωρο Παπαδόπουλο.

Μεγάλη ήταν η αγάπη του Θόδωρου Παπαδόπουλου για το Ηρακλή όπως δήλωσε στον «FAIR PLAY FM 96,1» το μέλος του ιδρυτικού σωματείου του Ηρακλή, Γιάννης Παπαδόπουλος. Αναφέρθηκε ακόμα στο φιλικό στη μνήμη του παλιού παράγοντα του Γηραιού, αλλά και στις εξελίξεις στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όλοι εμείς η οικογένειά του και οι φίλοι του έχουμε υποχρέωση να τον τιμούμε. Η εικόνα που δόθηκε ως δώρο στον Παύλο Μυροφορίδη ήταν των Αγίων Θεοδώρων, προκειμένου να ξέρουν οι παίκτες στα αποδυτήρια ότι είναι κάποιος εκεί… πάνω που τους βλέπει», αναφέρει αρχικά.

Για την αγάπη του Ηρακλή για το Θόδωρο Παπαδόπουλο: «Είναι σημαντικό που ήρθε και τίμησε ο Ηρακλής αυτή την προσπάθεια. Πρώτη φορά είδα αυτή την ομάδα, ήταν πολύ ευγενικοί όλοι οι ποδοσφαιριστές. Μου έδωσε την εντύπωση ότι θυμίζει τη φουρνιά εκείνη με τον Νίκο Παπαδόπουλο. Όταν γυρνούσε η ομάδα από τα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Θόδωρος με έστελνε σε ένα γνωστό ζαχαροπλαστείο της Κατερίνης και στη συνέχεια πήγαινα σε μία νησίδα στην Εθνική οδό, το λεωφορείο της αποστολής σταματούσε και είχαμε τα επινίκια. Υπήρχε μεγάλη αγάπη για το Θόδωρο. Για παράδειγμα ο Μπουκουβάλας τελείωνε παιχνίδι στις 14:00 με τα Γιάννενα και στις 16:00 ήταν στην Κατερίνη για το μνημόσυνο του Θόδωρου. Η ίδια καλή σχέση υπήρχε και με τον Χουάντερσον».

Για τη νέα ΠΑΕ και το ζήτημα των ακαδημιών: «Προχωράει η ομάδα, είναι άλλοι οι υπεύθυνοι, οργανώνονται οι άνθρωποι. Όσον αφορά το ιδρυτικό σωματείο, έχει υπό την κυριότητά του τις ακαδημίες, αλλά οι ομάδες Κ17 και Κ19 ανήκουν στην ΠΑΕ. Οπότε πρέπει να βρούμε μία κοινή φόρμουλα συνεργασίας. Η ΠΑΕ αυτή τη στιγμή έχει ως πρώτο στόχο την άνοδο και θέλει να αφήσει την ακαδημία σε εμάς. Του χρόνου, όμως, αν η ομάδα ανεβεί στη Superleague, θα πρέπει η ΠΑΕ να αναλάβει και την Κ17».

Για το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων: «Δεν έχω κάποια πληροφόρηση, αλλά θέλω να σας πω ότι πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο γίνονται για αντιπαροχές. Μπορεί στη Football League να λένε ότι είναι ανικανοποίητοι από την ΕΡΤ, αλλά ενδέχεται κι αυτό να είναι επικοινωνιακό παιχνίδι».

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2018 14:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep