Αφύπνιση οπαδών

Πρόσκληση στους φίλους της ομάδας για τους οπαδούς του Αήττητου. Πρόσκληση στους φίλους της ομάδας για τους οπαδούς του Αήττητου.

Στον Αήττητο προσπαθούν να συσπειρώσουν τους οπαδούς της ομάδας και ο σύνδεσμος φιλάθλων κάνει τη δική του προσπάθεια... αφύπνισης των φίλων της ομάδας.

Οι φίλοι του Αήττητου προσπαθούν να φτιάξουν «εξέδρα» για την ομάδα για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στην πρώτη επαγγελματική εμπειρία της σε επαγγελματική κατηγορία. Οι πρώτες εντυπώσεις από τα παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδος ήταν σημαντικές και πλέον ζητάνε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πέρασαν οι ημερες μετά το παιχνίδι και δυστυχώς είχαμε πολύ λίγες εγγραφές στον σύνδεσμο! Φταίει και ο καιρός που δεν κυκλοφόρησε ο κόσμος αλλά θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ αυτή την εβδομάδα να έρθετε όσοι περισσοτεροι μπορείτε! Δεν θα έχουμε την ευκαιρία της προπώλησης σε όλα τα παιχνιδια και θα μένετε ή χωρις εισιτήριο ή χωρις συνδεσμιακο εισιτήριο! Από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 18:00 μέχρι τις 20:30 στο καφέ του γηπεδου!!!

Συνδεσμος Φιλαθλων Αηττητου Σπάτων

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep