Διαφορά ποιότητας

Νίκη - πρόκριση (2-0) του Βόλου στο γήπεδο Ανταγόρα απέναντι στον Αντίμαχο. Δύο δοκάρια η ομάδα της Μαγνησίας.

Την απαιτούμενη σοβαρότητα έδειξε ο Βόλος στο γήπεδο Ανταγόρα και πήρε με σχετική άνεση το εισιτήριο για τη φάση των «32» του Κυπέλλου. Οι «κυανέρυθροι» ήταν σαφώς ανώτεροι του Αντίμαχου στο ματς που έγινε το Σάββατο (15/09) και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασαν στη νίκη - πρόκριση με 2-0.

Ο Μάντζης στο 11' εκμεταλλεύτηκε λάθος στη μεσαία γραμμή των γηπεδούχων, έφυγε στην κόντρα και άνοιξε το σκορ με πλασέ. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο είχε χαμένες ευκαιρίες και λίγο έλειψε να το πληρώσει όταν στο 49' ο Μπεκιρλάρι δεν μπόρεσε από κοντά να ισοφαρίσει. Ωστόσο, στο 70' ο Ηλιόπουλος «κλείδωσε» τη νίκη με σουτ έπειτα από κεφαλιά - πάσα του Μάντζη. Στο 67' ο Ντεντάκης σέντραρε από δεξιά και η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι, ενώ δοκάρι είχε και ο Πίσπας στο 79'.

Ο Βόλος για πρώτη φορά στην ιστορία του θα μετάσχει την Τρίτη (18/09) στην κλήρωση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ ΚΩ (Γιάννης Μανούσογλου): Τσαραπατσάνης, Χατζηβασίλης, Μποϊλής (68' Παππάς), Ιωαννίδης, Χατζησουλεϊμάν (52' Δρόσος), Μαργαρίτης, Φονσέκα (78' Χατζηπαναγιώτης), Μπεκιρλάρι, Θωνιάρης, Βλαντιμίροφ, Χατζηφούντας.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Ρούσσος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο (84' Δόρης), Ν' Γκουέμ (65' Πίτου Γκαρσία), Πέντα, Μάντζης, Ηλιόπουλος (77' Πίσπας), Κότο.

Last modified onΣάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2018 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep