Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήραν Τσούκιτς τα Γιαννιτσά

Στην πρώτη τους μεταγραφική κίνηση προχώρησαν οι άνθρωποι της Αναγέννησης.

Παίκτης των Γιαννιτσών θεωρείται ο Μπόγιαν Τσούκιτς. Ο 24χρονος Σέρβος μέσος έχει ύψος 1.86, είναι αριστεροπόδαρος και σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας θα βοηθήσει αρκετά στο νέο πρωτάθλημα.

Την Tρίτη (10/7) το βράδυ, στο μεταξύ, στην ομάδα της Πέλλας είχαν συνέλευση, με τον πρόεδρο Λάκη Καραογλανίδη να παίρνει το λόγο και να λέει: «Μπαίνουμε σε μια χρονιά που καμία σχέση δεν θα έχει με την περσινή, οπότε και παλεύαμε να μείνουμε στην κατηγορία. Εφέτος θα οργανωθούμε πολύ και τα δεδομένα θα είναι εντελώς διαφορετικά». να σημειωθεί ότι οι επιτελείς αναζητούν γραφεία στο κέντρο της πόλης, με σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κοντά στην ομάδα δηλώνει πως θα είναι και ο δήμαρχος της πόλης, Γρηγόρης Στάμκος. Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Δευτέρα (16/7) θα γίνει η πρώτη προπόνηση της Αναγέννησης υπό τις οδηγίες του Νίκου Παναγιωτίδη.

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΑΝ ΤΣΟΥΚΙΤΣ

H KΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ

Ο Μπόγιαν Τσούκιτς γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1988 στο Βελιγράδι και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Παρτιζάν Βελιγραδίου. Το 2005 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, όπου δεν πήρε συμμετοχές και για δύο σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην FK Teleoptik (29 συμμετοχές – 1 γκολ). Το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2007-08 πήγε ως δανεικός στην Kolubara Lazarevac (13 συμμετοχές – 3 γκολ) και στο δεύτερο μισό συνέχισε στην Metalac G.M. (14 συμμετοχές – 1 γκολ). Το 2008-09 πήγε στην Gaz Metan Mediaş όπου δεν είχε συμμετοχές, ενώ το καλοκαίρι του 2009 τον απέκτησε η Borac Banja Luka. Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στην MFK Košice (4 συμμετοχές), στην FK Banat (12 συμμετοχές) και το τελευταίο εξάμηνο έκανε μια συμμετοχή με την FK Borac Čačak ως αλλαγή.

.

Last modified onΤετάρτη, 11 Ιούλιος 2012 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep