Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καλώς ήρθες Χρήστο»!

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Φωκικού Κουδουνάδες καλωσόρισε τον Κριστόφ Βαζέχα στην ομάδα της Αμφισσας. Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Φωκικού Κουδουνάδες καλωσόρισε τον Κριστόφ Βαζέχα στην ομάδα της Αμφισσας.

Στον Φωκικό, ο σύνδεσμος φιλάθλων καλωσόρισε τον Κριστόφ Βαζέχα στην οικογένεια της ομάδας.

Με ανακοίνωση τους οι «Κουδουνάδες» καλωσόρισαν στην ομάδα του Φωκικού τον Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος ήδη έχει πιάσει δουλειά και είναι σε συνεχείς συσκέψεις με τη διοίκηση για τα αγωνιστικά θέματα. Εκτός από την ενίσχυση της ομάδας και τους στόχους που έχουν τεθεί, υπάρχουν και τα θέματα της προετοιμασίας που πιθανότατα θα γίνει στο Πήλιο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΔΟΥΝΑΔΩΝ

Καλωσορίζουμε στην Άμφισσα τον νέο προπονητή. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του. Θέλουμε και πρέπει να καταλάβει γρήγορα, το τι πρεσβεύει ο σύλλογος, την ιστορία του και να ανταπεξέλθει με το ήθος που αρμόζει στο σύλλογο -αλλά και χαρακτηρίζει και τον ίδιο-στα καθήκοντά του. Εμείς από την πλευρά μας ως -διαρκώς άλλωστε- ανιδιοτελής φορέας έκφρασης της αγάπης μας για το σύλλογο, θα είμαστε στο πλευρό του και ευχόμαστε σύντομα να αισθανθεί την Άμφισσα σπίτι του, ώστε να αποδώσει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep