Νίκη με Πίσπα ο Βόλος

Ο Βόλος ΝΠΣ επικράτησε 2-1 του ΑΟ Σελλάνων σε φιλικό παιχνίδι στο Προάστιο.

Μία ακόμη φιλική νίκη σημείωσε ο Βόλος ΝΠΣ, καθώς επικράτησε του ΑΟ Σελλάνων με 2-1 στο Προάστιο. Αυτό ήταν το δεύτερο τεστ για τους «κυανέρυθρους» το Σαββατοκύριακο, καθώς είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Χουάν Φεράντο έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», μένοντας ευχαριστημένος από την εικόνα που είδε. Ο ΑΟ Σελλάνων προηγήθηκε με τέρμα του Τζέκου στο 15’, αλλά οι Βολιώτες ισοφάρισαν στο 35’ με γκολ του Καρρίκι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κότο. Στο 47’ ο Πίσπας πέτυχε το γκολ της νίκης για τους «κυανέρυθρους», διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Μπούσδρας, Αρχοντής, Θεοδωρόπουλος, Υφαντής, Μπιτέλης, Κόκκινος, Μπακρατσάς, Τζέκος.
Στο β' μέρος αγωνίστηκαν οι: Χάδιαρης, Τσιρογιάννης, Παπαδημητρίου, Κουτλής, Πατσαρούχας, Κοντός, Γιαγιάκος, Ξανθόπουλος.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Κραβαρίτης, Καρρίκι, Ρούσσος, Ανδρικόπουλος, Τουλίκας, Δόρης (65’ Γκαλίτσιος), Κορέλας, Κότο (53’ Ηλιόπουλος), Φράγκος, Πίσπας, Μπάλλας (87’ Ενγκουέμ).

Last modified onΚυριακή, 09 Σεπτέμβριος 2018 21:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep