Πρώτη με... διαρκείας

Κάρτες διαρκείας θα διαθέτει στο Καυτανζόγλειο ανήμερα της πρώτης ανοικτής προπόνησης ο Ηρακλής.

Την επίσημη πρώτη προπόνησή του έχει προγραμματίσει για τη Δευτέρα (27/08) ο Ηρακλής και όπως ενημέρωσε, στον αύλειο χώρο του Καυτανζογλείου Σταδίου θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας. Επεσήμανε παράλληλα ο Γηραιός ότι τα ΑμΕΑ και όσοι έχουν αναπηρία άνω του 70% θα προμηθεύονται δωρεάν κάρτες, ενώ 50% έκπτωση θα έχουν οι άνεργοι.

Αναλυτικά:

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 27 Αυγούστου και ώρα 6:30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Καυτανζόγλειο. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τους φίλους της ομάδας και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Επίσης στον αύλειο χώρο του Καυτανζογλείου (μπροστά στη θύρα επισήμων) θα υπάρχει stand όπου θα γίνεται πώληση και παραλαβή των καρτών διαρκείας. Τονίζεται ότι άτομα ΑμΕΑ καθώς και άτομα με αναπηρία άνω του 70% θα μπορούν να προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας ΔΩΡΕΑΝ για οποιαδήποτε θύρα επιθυμούν, ενώ για άτομα με αναπηρία κάτω του 70% θα γίνει έκπτωση 50% για όλες τις θύρες, με την επίδειξη σχετικού αποδεικτικού εγγράφου. Τέλος, οι άνεργοι θα έχουν έκπτωση 50% για όλες τις θύρες με την επίδειξη φωτοτυπίας της κάρτας ανεργίας».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Αύγουστος 2018 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep