Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μιλάει με έμπειρους

Στην Αναγέννηση Επανομής εκτός από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το ρόστερ, υπάρχουν επαφές και με πέντε, έξι έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας. Στην Αναγέννηση Επανομής εκτός από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το ρόστερ, υπάρχουν επαφές και με πέντε, έξι έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας.

Στην Επανομή εκτός από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα βρίσκονται σε συζητήσεις με έμπειρους παίκτες.

Ο σχεδιασμός της Επανομής μπαίνει στην τελική ευθεία με την επίσημη ανακοίνωση του νέου τεχνικού της ομάδας Κώστα Γαλτσίδη και του επιτελείου του. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων που τους γνωρίζει από την περσινή του θητεία εκεί, θα υπάρχει στελέχωση του ρόστερ και με τέσσερις, πέντε έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Μπαλασά.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και την έκπληξη της ανεύρεσης ταλέντων μέσα από τις δοκιμές που θα γίνουν στην ομάδα της Επανομής στις 17, 18 και 19 Ιουλίου. Βέβαια αυτές οι δοκιμές αφορούν περισσότερο την ομάδα Νέων και μικρότερους ποδοσφαιριστές, αλλά υπάρχουν επαφές και με ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep