Ήττα για Ηρακλή στην Ξάνθη

Ο Ηρακλής έχασε 2-1 από την Ξάνθη στα Πηγάδια, αλλά άφησε καλές εντυπώσεις.

Βελτιωμένο πρόσωπο παρουσίασε ο Ηρακλής στην Ξάνθη, παρά τη φιλική ήττα με 2-1 από την τοπική ομάδα, η οποία ήταν σαφώς πιο έτοιμη. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος αυτή τη φορά είχε περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες του.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με την Ξάνθη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στην πρώτη καλή τους στιγμή οι γηπεδούχοι στο 20’ προηγήθηκαν 1-0 με όμορφο πλασέ του Ορφανίδη. Η απάντηση του Γηραιού δεν άργησε και στο 29’ ο Πασάς με κεφαλιά ψαράκι ισοφάρισε σε 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά, με τον Πτηνόπουλο να κάνει το σουτ στο 52’, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 59’ οι Ακρίτες με σουτ του Μελισσόπουλου έκαναν το 2-1. Ο Ηρακλής πίεσε για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Φασίδης, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Θυμιανής, Κοβάσεβιτς, Καντά, Ορφανίδης, Σουλειμάν, Φακκής, Μελισσόπουλος

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Σταθάκης, Μελιόπουλος, Τζελέπης, Γκατζόγιας, Τσαπάρης, Τενεκές, Αγγελόπουλος, Τριανταφύλλου.

Ηρακλής (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αμπάρης (35’ Βοσνιάδης / 63’ Γρηγοριάδης), Γιαννίτσης, Κουκόλης, Χιντζίδης, Καζναφέρης, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Τάι, Πασάς, Χασομέρης, Περόνε.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Γεωργίου, Ζιαμπάρης, Καλτσάς, Κούσας, Κουτρομάνος, Μενδρινός, Παπαδόπουλος Γ., Πτηνόπουλος, Ρόβας, Στάμου, Στόιος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep