Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ημέρα της κρίσης

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας παρακολουθεί την αναμέτρηση με τον Πιερικό στις εξέδρες του γηπέδου των Ψαχνών. ΦΩΤΟ: ΗΛΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας παρακολουθεί την αναμέτρηση με τον Πιερικό στις εξέδρες του γηπέδου των Ψαχνών.

Στα Ψαχνά θα διεξαχθεί την Κυριακή (8/7) η επαναληπτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, όπου θα αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί η ομάδα.

Το περιθώριο των δέκα ημερών που είχε δοθεί από τους μετόχους του Ηρακλή Ψαχνών για να "μετρήσουν" την ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια τους κύλησε χωρίς "εκπλήξεις". Οι άνθρωποι της ομάδας γνώριζαν τα δεδομένα και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν, αφού από τις 500 κάρτες διαρκείας που βγήκαν προς διάθεση έχουν πουληθεί λιγότερες από εκατό, παρότι οι τιμές ήταν προσιτές. Τα εισιτήρια διαρκείας για όλη τη σεζόν, τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου είχαν από 100 ευρώ για τους φοιτητές και μαθητές και 150 και 190 για τους υπόλοιπους.

Η επαναληπτική γενική συνέλευση θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για τα οικονομικά δεδομένα πάνω στα οποία θα κινηθεί η ομάδα και ο προϋπολογισμός που θα υπάρχει για τη νέα σεζόν. Λόγω της απογοήτευσης που υπάρχει είναι δύσκολο να προχωρήσουν σε ακριβές λύσεις και πιθανότατα θα γίνει μια διαχείριση με αρκετά χαμηλά συμβόλαια και ποδοσφαιριστές που θα συμφωνήσουν σε μειωμένες αποδοχές σε σχέση με την σεζόν που τελείωσε.

Αυτό θα επιβεβαιωθεί στην γενική συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή και αναμένεται να δεσμευθούν όλοι οι μέτοχοι για την συμβολή τους στην ομάδα και να ανακοινωθούν τα δεδομένα από τα έσοδα, με μοναδική πηγή τα τηλεοπτικά που φτάνουν στις 100.000 ευρώ για κάθε ομάδα της Football League.

Last modified onΣάββατο, 07 Ιούλιος 2012 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep