Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ενδιαφέρον για Δημούτσο ο ΟΦΗ

  • Written by 
  • Published in ΟΦΗ
  • 0 comments

Αντιδράσεις από τους οπαδούς. Κερδίζει πόντους ο Ντένις Σόουζα.

 

Για την απόκτηση του Ελίνι Δημούτσου ενδιαφέρεται ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί βλέποντας πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό κατέθεσαν σχετική πρόταση, καθώς προορίζουν τον παίκτη ως μία καλή εναλλακτική επιλογή στο ρόστερ τους.

Κερδίζει πόντους ο Σόουζα

Υπενθυμίζεται πως ο Δημούτσος είχε αγωνιστεί ξανά στον ΟΦΗ πριν τρία χρόνια, αλλά το διαζύγιο που επακολούθησε μόνο βελούδινο δεν ήταν. Και αυτό διότι κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τα οποία εισέπραττε μέχρι και πριν λίγο χρονικό διάσημα. Αυτή η εκκρεμότητα συνδέθηκε όπως είναι φυσικό με την υπόθεση του φακέλου αδειοδότησης του ΟΦΗ, κάτι που δεν έχουν ξεχάσει οι φίλοι της ομάδας, οι αντιδράσεις των οποίων είναι δεδομένες.


Στο μεταξύ καλή γνώμη σχημάτισε ο Νίκος Αναστόπουλος για τον Ντένις Σόουζα μετά την πρώτη προπόνηση του Βραζιλιάνου την Πέμπτη (18/08). Ο 31χρονος θηριώδης στόπερ κατέχει βελγικό διαβατήριο και κερδίζει πόντους, που όπως φαίνεται θα του ανοίξουν την πόρτα του ΟΦΗ. Πάντως ο Αναστόπουλος θα περιμένει πρώτα να τον δει και στο δυνατό σαββατιάτικο τεστ με τον Παναιτωλικό.


Παράλληλα από την Πέμπτη (18/08) δοκιμάζεται στο Καρπενήσι και ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Κωστόπουλος που πέρυσι αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια στον βόρειο όμιλο της Football League 2 με τη φανέλα του Φωκικού.

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2011 13:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep