Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σχέδια μόνο στο χαρτί

Τα οικονομικά δεδομένα του πρωταθλήματος περιμένουν να διαπιστώσουν στην Επανομή ώστε να μην έχουν τις ίδιες περιπέτειες με την περσινή χρονιά. Τα οικονομικά δεδομένα του πρωταθλήματος περιμένουν να διαπιστώσουν στην Επανομή ώστε να μην έχουν τις ίδιες περιπέτειες με την περσινή χρονιά.

Στην Επανομή περιμένουν να διαπιστώσουν τα δεδομένα του νέου πρωταθλήματος για να προχωρήσουν στην οργάνωση της ομάδας.

Παρά το άδειο ρόστερ και τα ελάχιστα έσοδα δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία στην Αναγέννηση Επανομής για την επόμενη ημέρα, αφού θεωρούν πως το κυριότερο είναι να ξεκαθαρίσουν οι συνθήκες της νέας σεζόν και από εκεί και πέρα η οργάνωση του αγωνιστικού κομματιού είναι το εύκολο στάδιο. Οι εμπειρίες από την σεζόν που τελείωσε είναι βαθιά χαραγμένες στο μυαλό των ανθρώπων της διοίκησης και σίγουρα δεν θέλουν να βιώσουν πάλι τα ίδια.

Για να αποφύγουν αυτά τα μονοπάτια χρειάζεται ιδιαίτερη οργάνωση και κυρίως γνώση των εσόδων που τελικά θα έχει η ομάδα για την σεζόν που έρχεται.

Ανάμεσα στα δεδομένα που έχουν στο μυαλό τους είναι και η δυνατότητα των δανεικών ποδοσφαιριστών, ειδικά από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο υπάρχει ιδιαίτερη σχέση και μπορεί να "προσφέρει" άμεσες λύσεις στο ρόστερ, αλλά και στο τεχνικό επιτελείο με τον Νίκο Κολομπούρδα να είναι πάντα ψηλά στην λίστα των επιλογών.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep