Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κοιτάζουν και... έξω

Η ξένη αγορά δεν είναι εκτός πλάνων για τους ανθρώπους της Αναγέννησης Γιαννιτσών το φετινό καλοκαίρι. Η ξένη αγορά δεν είναι εκτός πλάνων για τους ανθρώπους της Αναγέννησης Γιαννιτσών το φετινό καλοκαίρι.

Στα Γιαννιτσά πέρσι λόγω της ξαφνικής ανόδου δεν είχαν στο ρόστερ του ξένο, αλλά αυτή τη σεζόν έχουν χρόνο για να αναζητήσουν κάποιον που να έχει ποιότητα και "λογική" τιμή.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Αναγέννηση αυτή τη σεζόν δεν αναμένεται να έχει μόνο ελληνικά ονόματα, αφού η ομάδα των Γιαννιτσών αναμένεται να εκμεταλλευθεί την πολυτέλεια της ξένης βοήθειας, αρκεί αυτή να είναι μέσα στα οικονομικά της επίπεδα και βέβαια να έχει την δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα. Η διοίκηση της Αναγέννησης δεν θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ξένου ποδοσφαιριστή, απλά για να έχει έναν στο ρόστερ της και αυτό θα γίνει μόνο αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση που να συνδυάζει αρκετές από τις παραμέτρους πάνω στην οποία θα χτιστεί η ομάδα.

Το πιθανότερο είναι να αναζητηθεί ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που να έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί στην Αναγέννηση και να έχει και προοπτικές εξέλιξεις ώστε να υπάρχει και κέρδος από πιθανή μεταπώληση. Οι χώρες που μπαίνουν πρώτα στο στόχαστρο είναι οι γειτονικές με αυτές της πρώην Γιουγκοσλαβίας να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για τέτοιες ευκαιρίες.

Σε πρώτο πλάνο, πάντως, είναι οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που έληξαν τα συμβόλαια τους και αυτοί είναι οι Σπαθάρας, Σερέτης και Παπαδόπουλος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep