Τρέχουν στον Ηρακλή

Προσπάθειες για να κλείσουν άμεσα τα θέματα στον Ηρακλή κάνουν οι άνθρωποι της διοίκησης. Προσπάθειες για να κλείσουν άμεσα τα θέματα στον Ηρακλή κάνουν οι άνθρωποι της διοίκησης.

Ο χρόνος αρχίζει να πιέζει για τον Ηρακλή και όλα δείχνουν πως αυτό είναι καταλυτικό ώστε να έρθουν οι πρώτες λύσεις για τον «γηραιό».

Τις τελευταίες εβδομάδες οι άνθρωποι του Ηρακλή προσπαθούν να οριστικοποιήσουν τα δεδομένα για την ομάδα και να κάνουν τον σχεδιασμό τους για τη συμμετοχή στην Football League. Η συγκέντρωση χρημάτων, αλλά και ανθρώπων που θα βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια είναι το πρώτο μέλημα και οι προσπάθειες του προέδρου της ομάδας, Νίκου Βαφειάδη, όσο και του Θεόδωρου Καράογλου είναι το πρώτο βήμα.

Οι διαβεβαιώσεις του Θεόδωρου Καράογλου πως έχει συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό για να τρέξουν την εκκαθάριση και τα πρώτα θέματα που απαιτεί η δημιουργία της ΠΑΕ. Το βασικό πρόβλημα της διοίκησης αυτή τη στιγμή είναι η ελληνική γραφειοκρατία, αλλά και η έλλειψη στοιχείων για το ακριβές ποσό που μπορεί να βαραίνει τον Ηρακλή από την τελευταία του συμμετοχή στην Football League. Αυτό εκτός από το υπαρκτό πρόβλημα του χρέους της ΠΑΕ οδηγεί και σε ένα μικρό αδιέξοδο, αφού όταν δεν υπάρχει σαφή εικόνα για τα δεδομένα είναι και δύσκολο να προσελκυστούν άνθρωποι που θα βοηθήσουν σε μια ομιχλώδης κατάσταση.

Η εξασφάλιση μιας αρχικής κίνησης στα διοικητικά και οικονομικά είναι ικανή να προχωρήσει και το θέμα της συμφωνίας με τον Παύλο Μυροφορίδη, ο οποίος αναμένει τις εξελίξεις ώστε να «πιάσει» δουλειά και να κάνει τα βήματα μαζί με τον τεχνικό της ομάδας, Σπύρο Μπαξεβάνο, για την ενίσχυση της ομάδας. Μέχρι τώρα έχουν προχωρήσει οι ανανεώσεις και είναι απόλυτα αισιόδοξο πως παρά την αβεβαιότητα σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει ανανεώσεις συμβολαίων.      

 

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 00:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep