Ξεκίνημα στις 15 Ιουλίου

Στις 15 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Αήττητου για την Football League. Στις 15 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Αήττητου για την Football League.

Ο Αήττητος Σπάτων θα μπει στο γήπεδο στα μέσα Ιουλίου και μέχρι τότε θα έχουν οριστικοποιηθεί οι μεταγραφές της ομάδας.

Η προετοιμασία του Αήττητου θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου, όπως ενημέρωσε στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (25/6) ο Νίκος Κατσιγιάννης, ο οποίος ρωτήθηκε περί μεταγραφών και απάντησε χωρίς να δώσει ονόματα γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι δύο κινήσεις που είναι σε αναμονή. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα της Α' Εθνικής, όσο και στην Εθνική ομάδα αλλά και στο εξωτερικό με επιτυχία.
Στα διοικητικά, ανακοινώθηκε πως γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ θα είναι ο Γιώργος Λίγκος, ο οποίος είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστης, έχει διατελέσει πρόεδρος της ομάδας καθώς και των παλαιμάχων.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ
Το επόμενο θέμα ήταν η σύσταση της ΠΑΕ, όπου χρειάζεται μια επιτροπή για να αναλάβει τα διαδικαστικά και ο Νίκος Κατσιγιαννης πρότεινε τους Ράπτη, Μπατσιάκο, Μητρογιάννη, Ισαρη και Βλαχάκη, οι οποίοι ψηφίστηκαν ομόφωνα για να αναλάβουν την σύσταση της ομάδας σε ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Έγινε η Γενική Συνέλευση του Αήττητου Σπάτων την Δευτέρα (25/6) και ομόφωνα ψηφίστηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της ομάδας. Χρέη προέδρου της Γενικής Συνέλευσης εκτέλεσε ο Γιώργος Λίγκος με Γραμματέα της Συνέλευσης τον Φίλιππο Μάρκου οι οποίοι εκλεχθηκαν ομόφωνα στην αρχή της διαδικασίας.

Ο πρόεδρος της Συνέλευσης αφού έκανε τον πρόλογο και χαιρέτισε τους παρόντες στην Γενική Συνέλευση έδωσε τον λόγο στον Νίκο Κατσιγιάννη, ο οποίος έκανε πρώτα τον Διοικητικό απολογισμό και αφού δεν υπήρχαν ερωτήματα από τους συμμετέχοντες με ομοφωνία εγκρίθηκε. Στην συνέχεια στον Οικονομικό απολογισμό διαβάστηκαν αναλυτικά τα έσοδα και τα έξοδα της ομάδας καθώς και των Ακαδημιών και αυτός ο Απολογισμός εγκρίθηκε ομόφωνα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep