«Δυνατοί και στη Super League»

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μίλησε για την επιθυμία του να μείνει στον ΟΦΗ, η οποία έγινε πράξη. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μίλησε για την επιθυμία του να μείνει στον ΟΦΗ, η οποία έγινε πράξη.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ξεκαθάρισε πως ήθελε να μείνει στον ΟΦΗ και έμεινε για μια ακόμη σπουδαία χρονιά στη Super League.

Με δήλωσή του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα του Ηρακλείου και τους στόχους για μια εξίσου σπουδαία χρονιά.

Οι δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ:

«Το ήθελα πολύ. Γι' αυτό ήρθα πέρυσι στην ομάδα άλλωστε. Για να επιστρέψω μαζί της στη Super League. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Είμαι χαρούμενος όμως, γιατί στην ομάδα μένουν και τα περισσότερα παιδιά που ανεβάσαμε την ομάδα. Περάσαμε μαζί δύσκολες στιγμές και τελικά τα καταφέραμε».

Ο Κουτσιανικούλης αναφέρθηκε και στη νέα περίοδο με τον ΟΦΗ στην Super League.

«Ελπίζω η χρονιά να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να κάνει κάτι καλό. Η ομάδα έχει τα φόντα».

Για τη φετινή χρονιά με τον ΟΦΗ: 

«Ήταν μια σπουδαία χρονιά για μένα και θέλω να έχει συνέχεια. Είχα αποτελεσματικότητα και είμαι ικανοποιημένος. Εύχομαι να κάνω την ίδια και καλύτερη χρονιά και του χρόνου στην Super League».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: 

«Τους θέλουμε δίπλα μας όλη τη χρονιά. Σε κάθε παιχνίδι το Γεντί Κουλέ πρέπει να είναι γεμάτο!».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιούνιος 2018 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep