Ξεμούδιασμα με Τρίγλια

Ο Άρης επικράτησε της Τριγλίας σε φιλικό αγώνα με 4-1. Ο Άρης επικράτησε της Τριγλίας σε φιλικό αγώνα με 4-1.

Ο Άρης επικράτησε με 4-1 σε φιλικό παιχνίδι με την Τρίγλια στην Χαλκιδική, σε ένα παιχνίδι γιορτή για την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

[googlead][/googlead]

Φιλική αναμέτρηση με την Τρίγλια Χαλκιδικής έδωσε την Τετάρτη (23/5) ο Άρης σε μια ημέρα γιορτής για τον προβιβασμό της στην Γ’ Εθνική. Αιτία για να κλειστεί αυτό το φιλικό ήταν ο χρηματοδότης της τοπικής ομάδας, Στράτος Ευγενίου που είναι ένθερμος οπαδός του Άρη και έχει βοηθήσει στο παρελθόν και χορηγικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης προηγήθηκε 3-0 με τα τέρματα των Μπαργκάν (24’) Τσουμάνη (40’), Τζανακάκη (63’) και στο 83ο λεπτό ο Μερόλι σημείωσε το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους. Ο Πασάς στο 85ο λεπτό έκλεισε το σκορ και διαμόρφωσε το 4-1. Δεν αγωνίστηκαν για τον Άρη οι Δεληζήσης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος Μπαστακός, Κάσσος και Κλιγγοπουλος που έμειναν εκτός από τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Σπανό. 

ΤΡΙΓΛΙΑ – ΑΡΗΣ 1-4
ΓΚΟΛ: 83’ Μερόλι - 24’ Μπαργκάν, 40’ Τσουμάνης, 63’ Τζανακάκης, 85’ Πασάς
ΤΡΙΓΛΙΑ: Μαλαμής, Μπέσας, Μιλκούδης, Ζγουρής, Μπινίκος, Σαπανίδης, Σαρβανίδης, Σπάσιτς, Μέτσι, Μπακαρόπουλος, Πεχλιβανίδης
ΑΡΗΣ: Καντιμοίρης, Νίκιτς, Μπούρμπος, Μαραγκός, Τσουμάνης, Παυλίδης, Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς, Λώττας, Πασάς, Κανακούδης. Έπαιξαν και οι: Μάντζαρης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Χαντί, Τζανακάκης.

Last modified onΤετάρτη, 23 Μάιος 2018 20:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep