Δυσαρέσκεια για Κοέλιο

Στον ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι οι δηλώσεις Κοέλιο περί οφειλών έγιναν γιατί ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Το γιαλί μεταξύ του ΟΦΗ και του Ζοσέ Κοέλιο ράγισε. Ο Πορτογάλος μέσος δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στο «Γεντί Κουλέ» και γι' αυτό, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τις οφειλές, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει πάρει ευρώ. Στην ΠΑΕ εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, αφού διέψευσαν κατηγορηματικά τον ισχυρισμό του, ενώ το ίδιο έπραξε και ο εκπρόσωπός του.

«Στον Κοέλιο υπάρχει μια οφειλή, μέσα στη γενική οικονομική εκκρεμότητα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα» τονίζουν στον ΟΦΗ και αποδίδουν τις δηλώσεις του Κοέλιο, στην …πίκρα του, για το γεγονός ότι δεν έχει κληθεί ακόμη να συζητήσει για την επέκταση της συνεργασίας, όπως έχει γίνει με τους περισσότερους παίκτες του ΟΦΗ, που είναι στο πλάνο του σχεδιασμού, μεταξύ διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας.

«Πιθανόν ο Κοέλιο να έχει πάρει το μήνυμα ότι δεν θα είναι εδώ του χρόνου και για αυτό είπε αυτά που είπε» υποστηρίζουν στην ΠΑΕ, ενώ ο εκπρόσωπος του Κοέλιο, Μιχάλης Ανθόπουλος σε επικοινωνία που είχε με τους διοικούντες και τον πελάτη του, μετέφερε την άποψη ότι κάποια πράγματα που είπε, δεν μεταφέρθηκαν σωστά. Ανέφερε ότι πράγματι υπάρχει μια οφειλή προς τον Κοέλιο, αλλά ξεκαθάρισε ότι έχει εμπιστοσύνη στη διοίκηση του ΟΦΗ ότι θα τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα, καθώς στις μέχρι σήμερα συνεργασίες του με την κρητική ομάδα δεν είχε κανένα πρόβλημα, όπως για παράδειγμα συνέβη πέρυσι με τον Μπόατενγκ.

Η άποψη του εκπροσώπου του Κοέλιο είναι ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια στον ΟΦΗ αυτήν την εποχή και είναι βέβαιος ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί, τις επόμενες ημέρες.

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 20:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep