Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κρίσιμη Παρασκευή

Κρίσιμες είναι οι ημέρες στον Θρασύβουλο, αφού μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να έχει βρεθεί λύση και να υπάρχει σαφής πρόταση ενόψει της Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου. Κρίσιμες είναι οι ημέρες στον Θρασύβουλο, αφού μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να έχει βρεθεί λύση και να υπάρχει σαφής πρόταση ενόψει της Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου.

Στο Θρασύβουλο η Γενική Συνέλευση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Ιουνίου και αν δεν έχουν τελείωσει οι εκκρεμότητες με την ανάληψη των χρεών δύσκολα θα υπάρξει ...επόμενη μέρα.

Η έλλειψη κινητικότητας για την λύση των προβλημάτων που υπάρχουν στον Θρασύβουλο δημιουργεί την αίσθηση πως η ομάδα της Φυλής έχει βρεθεί σε αδιέξοδο. Το βασικό ζητούμενο για να υπάρξει επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ ήταν ο καθορισμός των χρεών και η προσπάθεια τακτοποίησης τους ώστε να καθοριστεί σαφώς ο προϋπολογισμός της σεζόν που έρχεται.

Τα περιθώρια πλέον στενεύουν και λύση δεν μπορεί να βρεθεί ώστε να προχωρήσουν σε σσαφές τοπίο οι άνθρωποι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να ασχοληθούν με την ΠΑΕ. Πλέον δεν φαντάζει μακρινό το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί θέμα ακόμη και με την δυνατότητα συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep