Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περιμένουν ανταπόκριση

Οι οπαδοί του Ηρακλή Ψαχνών ήταν ένα από τα στοιχεία που βοήθησε την περσινή περίοδο και στη διοίκηση αναμένουν και τώρα την ανταπόκριση του. ΦΩΤΟ: ΗΛΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Οι οπαδοί του Ηρακλή Ψαχνών ήταν ένα από τα στοιχεία που βοήθησε την περσινή περίοδο και στη διοίκηση αναμένουν και τώρα την ανταπόκριση του.

Στον Ηρακλή Ψαχνών τύπωσαν τα εισιτήρια διαρκείας και περιμένουν την κίνηση του κόσμου που θα δώσει οικονομική και ψυχολογική τόνωση σε μια προσπάθεια που αφορά όλη την πόλη.

Η διάθεση των 500 διαρκείας που τύπωσε ο Ηρακλής Ψαχνών έχει αρκετές προεκτάσεις και σημαίνει πολλά για τους ανθρώπους της διοίκησης που χρειάζονται την στήριξη της τοπικής κοινωνία ώστε να κάνουν το βήμα για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Από το πρωί της Πέμπτης (28/6) θα αρχίσει η πώληση των καρτών και οι τιμές τους είναι στα 100, 150 και 190 ευρώ.

Η διοίκηση τελικά κατέληξε σε τρεις τιμές ώστε να πιάσει όλες τις ηλικιακές ομάδες, με τα φοιτητικά και μαθητικά να είναι στα 100 ευρώ, τα απλά στα 150 ευρώ και τα 190 να είναι για τις θέσεις στο κέντρο του γηπέδου. Η κίνηση που θα υπάρχει θα δώσει και την ώθηση για να ξεκινήσει η προσπάθεια για τη νέα σεζόν και να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή πορεία που έκανε η ομάδα των Ψαχνών την σεζόν που έκλεισε ως νεοφώτιστη στην δεύτερη κατηγορία.

 

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιούνιος 2012 14:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep