«Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι...»

Ο Πέτρος Δημητρίου ευχήθηκε να μπορέσει ο Παναιγιάλειος να σωθεί εξωαγωνιστικά.

Ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε με 2-3 εκτός έδρας από τον Απόλλωνα Λάρισας. Μετά το ματς για την 31η αγωνιστική, ο Πέτρος Δημητρίου εξέφρασε την ελπίδα του να μπορέσει να σωθεί εξωαγωνιστικά η ομάδα του, λέγοντας: «Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι και άλλοι μένουν, άλλοι φεύγουν, άλλοι σώζονται, άλλοι δεν έχουν τα χαρτιά τους». Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναιγιάλειου:

«Ήρθαμε να παίξουμε με πολλά προβλήματα και 15 παίκτες. Παλέψαμε για τη σωτηρία της ομάδας από τη πρώτη μέρα που αναλάβαμε. Η ομάδα από τους 8 πόντους έχει φτάσει στους 24 και δεν έχουμε πάρει ακόμα από τα δύο παιχνίδια με Αχαρναϊκό και Βέροια. Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ήρθαμε να παλέψουμε και να πολεμήσουμε. Εμείς φάγαμε δύο γκολ στην αρχή από στημένα, το οποίο ήταν και μια ψυχρολουσία. Το χειρότερο όμως είναι πως χάσαμε τον τερματοφύλακα, ενώ δεν είχαμε και δεύτερο καθώς έχει γίνει προσφυγή. Αναγκαστήκαμε και βάλαμε τον Σταματή και παλέψαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Τον Απόλλωνα τον έχω αντιμετωπίσει τρεις φορές κι έχει πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Έχει γίνει καλή δουλειά από όλους.

Εμείς το παλέψαμε και ευχαριστήθηκα που βάλαμε έστω δύο γκολ μ’αυτά τα παιδιά που είχα. Έχουμε ακόμα μία αγωνιστική για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το επόμενο παιχνίδι κι από εκεί και πέρα ξέρετε. Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι και άλλοι μένουν, άλλοι φεύγουν, άλλοι σώζονται, άλλοι δεν έχουν τα χαρτιά τους και μείνουμε στην κατηγορία. Ο Παναιγιάλειος είναι μεγάλη ομάδα. Είναι η «μαύρη θύελλα» του ελληνικού ποδοσφαίρου που όλοι την πιστεύουν και την ξέρουν. Την έχω σώσει ξανά και φέτος έκανα μία μεγάλη προσπάθεια μαζί με τον Μιχάλη Κοντογιάννη και νομίζω πως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Σήμερα κάναμε μία τεράστια προσπάθεια. Το θετικό είναι πως το παιδί που είχε τη ζαλάδα είναι καλύτερα και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ένα 3-2 εκτός έδρας είναι πολύ σημαντικό. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Λάρισας, θα παραμείνει στην κατηγορία. Καλή επιτυχία και στον συνάδελφο. Είναι μία συμπαθέστατη ομάδα κι εύχομαι να αποκτήσει οντότητα στη Β’ Εθνική. Βλέπετε ομάδες όπως η Βέροια, ο Πανσερραικός, ο Αχαρναϊκός με την ιστορία τους. Οι ομάδες όμως δεν είναι η ιστορία τους, αλλά το πώς φτιάχνονται. Θα παίξουμε το τελευταίο μας παιχνίδι την Τετάρτη και θα αποχαιρετήσουμε την χρονιά ευχόμενοι πως ο Παναιγιάλειος να βρει το δρόμο του. Έχουμε πολύ καλό κλίμα και γι’αυτό έμεινα».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Βασίλης Πολιανίδης που σημείωσε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Έτυχε να είμαστε με δύο γκολ πίσω από την αρχή. Είχαμε και τον τραυματισμό του Αθανασίου κι όλα φάνηκαν πιο δύσκολα. Τελικά τίποτα όμως δεν είναι δύσκολο στο ποδόσφαιρο και με την προσπάθεια όλων των συμπαικτών του μέχρι το τέλος το αποδείξαμε. Μέχρι το 93′ το παλεύαμε. Αυτό έχει σημασία για μένα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για να ολοκληρωθεί η χρονιά. Με υγεία πάνω απ’ όλα και μετά κοιτάμε το μέλλον. Ελπίζω η ομάδα του Αιγίου να σωθεί με κάθε τρόπο γιατί όντως είμαστε Ελλάδα και γίνονται πολλά».

Πηγή: sportlarissa.gr

Last modified onΔευτέρα, 14 Μάιος 2018 12:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep