Με τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΣΑ

Ο σύνδεσμος Athens Club απευθύνει κάλεσμα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στην Καλλιθέα. Μήνυμα και από τους Ultra Gate 3.

Το «παρών» στο γήπεδο του Ελ Πάσο αναμένεται να δώσουν οι φίλαθλοι της Αναγέννησης Καρδίτσας όπως ανακοίνωσε ο ο Σύνδεσμος Athens Club. Τα κανάρια της πρωτεύουσας, όπως αυτοαποκαλούνται στην ανακοίνωσή τους, δίνουν ραντεβού στην Καλλιθέα όπου η Αναγέννηση Καρδίτσας θα διεκδικήσει το πρώτο διπλό ώστε να κάνει σημαντικό βήμα παραμονής.

Παράλληλα οι Ultras Gate 3 εξέδωσαν ανακοίνωση - στήριξη στην οποία χαρακτηρίζουν παιχνίδι της χρονιάς το ματς με την Καλλιθέα και καλούν τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα για την ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά αναφέρουν:

«Οι μέρες κυλάνε γρήγορα και απομένουν ακόμη 4 αγωνιστικές μέχρι τέλους του πρωταθλήματος που θα κρίνουν κατά πόσο θέλουμε να μείνουμε στη κατηγορία.

Έχουμε αυτή τη Κυριακή αγώνα με Καλλιθέα εκτός, ακολουθεί εντός με Εργοτέλη τη Τετάρτη, μετά εκτός στη Πάτρα και τελευταία αγωνιστική με Άρη στη Καρδίτσα. Στη βαθμολογία είμαστε πάνω από τη θέση υποβιβασμού που βρίσκεται το Αιγίνιο αλλά έχουμε ισοβαθμία και από πάνω μας με 3 βαθμούς διαφορά η Σπάρτη.

Όλα αυτά σημαίνουν πως ο αγώνας της Κυριακής με τη πεσμένη βαθμολογικά Καλλιθέα σημαίνει για μας μια κατηγορία ολόκληρη και το βάρος πέφτει στους παικταράδες μας που πρέπει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην έχουμε δυσάρεστες περιπέτειες.

Aπό το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να παίξετε για την ιστορία του συλλόγου, για όλους αυτούς που δεν σας άφησαν μόνους και ταξίδεψαν σε κάθε γήπεδο, για τα αδέρφια μας που βλέπουν από ψηλά και λαχταρούν ένα διπλό και για σας του ίδιους που χύσατε ιδρώτα και περάσατε μια δύσκολη χρονιά που όμως δεν έχει λήξει ακόμα.

Εμείς από μεριάς μας θα ταξιδέψουμε στην Αθήνα και καλούμε όλους τους Καρδιτσιώτες της πρωτεύουσας και όχι μόνο να βρεθούν μαζικά στο γήπεδο της Καλλιθέας για να πάρουμε το διπλό»!

Last modified onΠαρασκευή, 11 Μάιος 2018 12:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep