«Σβηστά» στην Έδεσσα ο Άρης

Ο Άρης νίκησε 3-0 τον Εδεσσαϊκό σε φιλικό που έγινε στην Έδεσσα.

[googlead][/googlead]

Ο Άρης, ο οποίος δεν έχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση λόγω Αχαρναϊκού, ταξίδεψε στην Έδεσσα για το φιλικό με τον Εδεσσαϊκό χωρίς να είναι διαθέσιμοι οι Σόουζα, Πλατέλλας, Δεληζήσης, Διαμαντόπουλος, Ντούνης, Νίκιτς και Μπαργκάν. Οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι και επικράτησαν εύκολα με 3-0 σε κατάμεστο γήπεδο.

Στο 26' έγινε το 0-1 . Ο Χαντί επιχείρησε διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα αφού βρήκε το δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά μετά η ομάδα του Δημήτρη Σπανού σημείωσε και δεύτερο τέρμα. Ο Νέτο έκανε ατομική προσπάθεια και το σουτ που έπιασε βρήκε στόχο (2-0). Ο Εδεσσαϊκός έχασε ευκαιρία στο 39', όταν τοι σουτ του Παπαγεωργίου από το ύψος του πέναλτι πέρασε άστοχα εκτός εστίας.

Με την έναρξη του β' μέρους, ο Σπανός έκανε επτά αλλαγές, θέλοντας να δώσει χρόνο και σε άλλους παίκτες. Στο 56' το σουτ του Καράμπελα από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε ο Μαντζάρης. Στο 61' ο Άρης είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση, με Χαντί και Μπαστακό να μην καταφέρνουν να σκοράρουν. Το 0-3 σημειώθηκε στο 70'. Ο Παπουρτζής έβγαλε» το σουτ του Πασά, αλλά ο Μπαστακός που πήρε το ριμπάουντ βρήκε δίχτυα από κοντά. Αυτό ήταν το πρώτο του τέρμα, έστω και σε φιλικό, με τη φανέλα του Άρη.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Ηλίας Σαπάνης): Βόλτσης, Ουζούνης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης, Τσουμάγκας, Καρακούτης, Καράμπελας, Ντόγος.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης (46′ Μαντζάρης), Μαραγκός (46' Μπούρμπος), Τσουμάνης, Μουμίν (46' Ιντζόγλου), Παυλίδης, Κάσσος (46' Πασάς), Νέτο (46' Λώττας), Χαντί, Τζανακάκης (46' Βαλεριάνος), Κανακούδης (46' Κλιγγόπουλος), Μπαστακός.

Last modified onΣάββατο, 05 Μάιος 2018 20:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep