Στήριξη... διαρκείας

Την στήριξη του κόσμου του Ηρακλή Ψαχνών ζητά η διοίκηση για να συνεχίσει το έργο της. Την στήριξη του κόσμου του Ηρακλή Ψαχνών ζητά η διοίκηση για να συνεχίσει το έργο της.

Στα Ψαχνά η Γενική Συνέλευση δεν έφερε νέα δεδομένα και πλέον ο μόνος που μπορεί να στηρίξει την ομάδα είναι ο κόσμος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μανώλης Βέττας

Η Γενική Συνέλευση του Ηρακλή Ψαχνών επιβεβαίωσε την αίσθηση που υπήρχε τις τελευταίες ημέρες και δεν υπήρξε ανατροπή των δεδομένων για τους ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν την ομάδα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Στούπας μίλησε για την προσπάθεια που έγινε την σεζόν που έκλεισε και ξεκίνησε με 15 ανθρώπους στο διοικητικό συμβούλιο και τελείωσε με έξι, επτά άτομα.

"Δεν χαρήκαμε την επιτυχία της ομάδας που μέσα στην σεζόν έφτασε να είναι ανάμεσα στις δέκα, δεκαπέντε κορυφαίους συλλόγους σε αξιοπιστία και υπεραξία", είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Στούπας.

Παράλληλα έβαλε τέλος στα σενάρια περί πώλησης με διπλό τρόπο, αφού είπε: "Δεν υπάρχει μέχρι τώρα καμία κρούση για πώληση της ομάδας, αλλά δεν υπάρχει και περίπτωση να δώσουμε τις μετοχές. Προτιμώ να πάμε με όσα χρήματα έχουμε, πάρά να την πουλήσουμε".

Τόνισε πως οι οφειλές που υπάρχουν από την περσινή περίοδο για την ομάδα είναι στις 82.000 ευρώ, ενώ για να ξεκινήσει την σεζόν που έρχεται πρέπει να έχει ως αφετηρία ένα ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ. Επειδή οι επαφές με τοπικούς επιχειρηματίες δεν έχει φέρει αποτέλεσμα θα ζητηθεί η στήριξη του κόσμου και θα βγουν διαρκείας που θα έχουν τον χαρακτήρα της ενίσχυσης του Ηρακλή Ψαχνών.

Οι τιμές των διαρκείας δεν έχουν οριστεί ακόμη, αλλά θα είναι γύρω στα 100 ευρώ το ένα και θα εκδοθούν σε πρώτη φάση 500. Η ζήτηση που θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα για τα διαρκείας θα κρίνει και τις εξελίξεις στην ομάδα. Για αυτό το λόγο ορίστηκε από τώρα επαναληπτική Γενική Συνέλευση, στην οποία θα έχουν πλέον τα νέα δεδομένα και θα κρίνουν πως θα προχωρήσουν.

Last modified onΔευτέρα, 25 Ιούνιος 2012 00:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep