Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μένει ο Νεμπεγλέρας

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας ήταν από τους βασικούς παίκτες στους οποίους σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν ο Μιχάλης Ζιώγας και για αυτό έγινε μεγάλη προσπάθεια για την παραμονή του στην ομάδα. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας ήταν από τους βασικούς παίκτες στους οποίους σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν ο Μιχάλης Ζιώγας και για αυτό έγινε μεγάλη προσπάθεια για την παραμονή του στην ομάδα.

Ο 37χρονος μέσος είπε το πολυπόθητο ναι στους ανθρώπους της ΑΕΛ, αφού πήρε τη διαβεβαίωση πως θα εξοφληθούν όλες οι υποχρεώσεις που υπάρχουν από πέρυσι.

Ο προπονητής της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας χρειαζόταν την εμπειρία του Κώστα Νεμπεγλέρα για να χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν και τις τελευταίες ημέρες υπήρχε μεγάλη πίεση προς τον 37χρονο μέσο για να παραμείνει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η αδυναμία της διοίκησης να τακτοποιήσει τις οφειλές που υπήρχαν από πέρυσι και λιγότερο η μείωση των αποδοχών του για την ερχόμενη σεζόν σχεδόν στο μισό.

Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του αναμένεται να τελειώσει και τυπικά όταν λάβει τα χρήματα από τις προηγούμενες σεζόν και τότε θα ανακοινωθεί και επίσημα από την διοίκηση της ΑΕΛ. 

Last modified onΚυριακή, 24 Ιούνιος 2012 22:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep