Έφυγαν με... υποσχέσεις

Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο οι Αγιούποφ, Τεπερεκίδης. Υποσχέσεις πληρωμών.

Μετά από διαπραγματεύσεις στα αποδυτήρια ο Παναιγιάλειος το απόγευμα της Τετάρτης (25/04) αναχώρησε για την Κρήτη, εκεί όπου θα παραμείνει ως την Τρίτη (01/05), γιατί τη Δευτέρα (30/04) ακολουθεί το ματς με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Η διοίκηση υποσχέθηκε ότι με την άφιξη της αποστολής στην Αττική θα μοιραστεί ένα ποσό της τάξης των 6.500 ευρώ και κατά τη διάρκεια της παραμονής στο νησί το υπόλοιπο (1.500) από τις 8.000 ευρώ που μπορεί να δώσει.

Εν τέλει οι «μελανόλευκοι» συμφώνησαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν. Εξαίρεση οι Τιμούρ Αγιούποφ, Αναστάσιος Τεπερεκίδης, οι οποίοι θα λύσουν τα συμβόλαιά τους με τον Παναιγιάλειο. Υπενθυμίζεται ότι εκτός για το ματς της Πέμπτης (26/04, 17:00 ΕΡΤ3) με τον ΟΦΗ θα είναι οι τιμωρημένοι Γκούμας, Σκαρτσίλας (τιμωρημένος και για το ματς με τον ΑΟΧ Κισσαμικό) και Γαβριηλίδης. Απουσίες σημαντικές σε μία πολύ δυνατή έδρα και στόχος των «μελανόλευκων» είναι να δείξουν ένα αξιοπρεπές πρόσωπο.

Η αποστολή: Τσάπαλος Αθανασίου, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβρηιλίδης, Τζανουλίνος, Ζαφειράκης, Κανναβέτας, Αθανασίου, Χαρίτος, Σμίλτος, Δοξάκης, Πολιανίδης, Κάναλς, Ρέλλας, Γκούμας, Τζένετ, Σταματής, Σακελλαρόπουλος, Τσουρής και Κόκκορης.

Last modified onΤετάρτη, 25 Απρίλιος 2018 19:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep