«Δεν έπεισαν κανέναν»

Πώς σχολίαζαν στον ΟΦΗ το ρεπορτάζ της εκπομπής «ΔΙΚΗ» για τον αγώνα με τον Αιγινιακό.

[googlead][/googlead]

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΟΦΗ, κανένα από τα στοχεία που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «ΔΙΚΗ» στον ΣΚΑΪ δεν αποδεικνύουν ότι έγινε στοιχηματική απάτη στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, που έληξε 6-0 υπέρ των Κρητικών, για την 3η αγωνιστική της Football League. 

«Πολύς θόρυβος, χωρίς ουσία» τόνιζαν χαρακτηριστικά στην ομάδα του Ηρακλείου και επεσήμαναν πως έχουν στη διάθεση τους όλα τα στοιχεία, τα οποία αν χρειαστεί θα καταθέσουν,για να αποδείξουν ότι «η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ουδεμία σχέση έχει, με αυτές τις κατηγορίες».

Στον ΟΦΗ έλεγαν ότι δεν έχουν κληθεί από καμία αρχή σε ό,τι αφορά την υπόθεση αυτή και ότι όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή ήταν αποκαλύψεις που δεν έπεισαν κανέναν.

Last modified onΤρίτη, 24 Απρίλιος 2018 14:50

1 comment

  • Μάνος
    Μάνος Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 10:13 Comment Link

    Εντάξει, η "Δίκη στο ΣΚΑΙ" TOY Αλαφούζου. Αυτός που είχε κάνει τον υπέρτατο πόλεμο για τα χρέη της ομάδας, που έκανε ότι μπορούσε για να πέσει, που είχε πει εκείνο το αξέχαστο "Καλή τύχη"
    Ενοχλεί και πονάει που επιστρέφει η ομάδα, περισσότερο δε τώρα που υπάρχει κίνδυνος να παίζει ο ΟΦΗ στην Α και ο ΒΑΟ, εεεεε συγνωμη, ΠΑΟ ήθελα να πω, στη Β.
    Καλή τύχη στο ΠΑΟ και στη δίκη του Σκάι!!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep