Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέα παράταση στη Φυλή

Στον αέρα βρίσκεται η ομάδα του Θρασύβουλου και οι ποδοσφαιριστές του που περιμένουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ώστε να πάρουν τα χρήματα τους. Στον αέρα βρίσκεται η ομάδα του Θρασύβουλου και οι ποδοσφαιριστές του που περιμένουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ώστε να πάρουν τα χρήματα τους.

Τα διαδικαστικά θέματα του Θρασύβουλου δεν έχουν λυθεί και αυτό καθυστερεί ακόμη περισσότερο τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών.

Η καθυστέρηση που υπάρχει στην εξεύρεση λύσης για την επόμενη ημέρα στα διοικητικά του Θρασύβουλου έχει φέρει νέα παράταση στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών. Οι διαβεβαιώσεις που είχαν πάρει για την είσπραξη χρημάτων αυτή την εβδομάδα που τελείωσε δεν επιβεβαιώθηκαν και τώρα περιμένουν αυτή που έρχεται.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Φυλής Σωτήρης Μασούρης βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις για να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν με το παρελθόν της ομάδας, να πάρει τις εγγυήσεις ώστε να μπορεί να συνεχίσει ο Θρασύβουλος και να αρχίσει την πορεία του στη νέα σεζόν. Τα περιθώρια, πάντως, ακόμη και για τον σχεδιασμό της ομάδας στενεύουν και θα χρειαστεί να βρεθεί άμεσα λύση ώστε να προχωρήσει η ομάδα για την ερχόμενη σεζόν.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep