«Προκλητικός ο Ροκάκης»

Απειλήθηκε επεισόδιο μεταξύ του προέδρου του ΑΟΧ Κισσαμικού και των ανθρώπων του ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

«Ο Ροκάκης δε σεβάστηκε, ούτε το όνομα του ΟΦΗ, ούτε κανέναν. Είναι ντροπή μία τέτοια συμπεριφορά από πρόεδρο ομάδας της Κρήτης». Με αυτά τα λόγια τα στελέχη της ομάδας του Ηρακλείου κατήγγειλαν τη συμπεριφορά του προέδρου του ΑΟΧ Κισσαμικού, Αντώνη Ροκάκη στα αποδυτήρια των Περιβολίων μετά το φινάλε του αγώνα του Σαββάτου (21/04).

Σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους, ο Ροκάκης επιτέιθηκε στους παράγοντες του ΟΦΗ με άσχημες εκφράσεις και, μάλιστα, απειλήθηκε επεισόδιο με τον πρόεδρο, Γιώργο Αλετρά και τον τεχνικό, διευθυντή, Παύλο Αδάμο με αφορμή το πανό που άρπαξε οπαδός των «μελανόλευκων» στο τέλος της αναμέτρησης. «Εσύ θα μιλήσεις ρε, για τον ΟΦΗ; Δεν είμαστε χθεσινοί. Ξέρουμε τι έχετε κάνει!», ήταν η απάντηση που έδωσε στον παράγοντα των γηπεδούχων ο τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος

Οι άνθρωποι της διοίκησης του ΟΦΗ είπαν στον Ροκάκη ότι για την αρπαγή του πανό δεν έχουν ευθύνη και τέτοιες ενέργειες δεν τους εκφράζουν. Σημείωναν παράλληλα ότι έχουν πολλά παράπονα από τη φιλοξενία και όπως έλεγαν ειρωνικά: «με άλλες ομάδες, δεν είχαν τον ίδιο πάθος», ενώ τόνιζαν πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαν φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα των Χανίων.

Last modified onΣάββατο, 21 Απρίλιος 2018 21:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep