Τελος η σεζόν για Αντωνιάδη

Το ποστάρισμα συναισθηματικής φόρτισης του Αντωνιάδη που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω κατάγματος έξω σφύρου

[googlead][/googlead]

Η 13λεπτη συμμετοχή του στον αγώνα του Αιγινιακού με τον Καραϊσκάκη στην Αρτα (1/4) έμελλε να είναι η τελευταία για τη φετινή σεζόν.

Ο Παντελής Αντωνιάδης υπέστη κάταγμα έξω σφύρου στη δεξιά ποδοκνημική (εξ ου και η απουσία του από το φιλικό με τον Μακεδονικό) και χάνει το υπόλοιπο της περιόδου. Η εξέλιξη προκάλεσε σοκ στον Αιγινιακό, ενώ ο παίκτης -που καλείται για άλλη μία φορά να ανέβει τον Γολγοθά του- πόσταρε ένα μήνυμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης στο Facebook:

«Κι έτσι ξαφνικά από τη μια στιγμή που νομίζεις ότι τα έχεις όλα, την επόμενη δεν έχεις τίποτα... Σοβάρος τραυματισμός ξανά, 4η φορά, ξανά πόνος, ξανά στεναχώρια, ξανά νεύρα, ξανά θα κλειστούμε στον εαυτό μας, ξανά οι γονείς μας δεν θα μπορούν να κοιμηθούν από το άγχος, ξάνα όλα από την αρχή... Όλα αυτά όμως δεν πιάνουν μία μπροστά στον στόχο που έχουμε βάλει και δεν θα ηρεμήσουμε ποτέ μέχρι να τον πετύχουμε... Τα λέμε σε 3 μήνες λοιπόν, μέχρι να ξανασηκωθούν τα βλέφαρα!»

Να σημειωθεί ότι ο 24χρονος μέσος είχε τη φετινή σεζόν 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (15 ως βασικός) και 3 στο κύπελλο. Πλέον ο Αιγινιακός θα πρέπει να κυνηγήσει την παραμονή στην κατηγορία χωρίς τη συνδρομή του.

 

Last modified onΠέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 12:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep