«Δεν κερδίσαμε εύκολα…»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους παρά τη σπουδαία νίκη του ΟΦΗ στην Πάτρα. Βούρκωσε ο Γιάννης Κοιλιάρας μιλώντας για τους συμπαίκτες του. 

[googlead][/googlead]

Χαμηλών τόνων άνθρωπος ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν ξέφυγε από τη… φύση του, ούτε μετά τη νίκη του ΟΦΗ σε βάρος της Παναχαϊκής και, μάλιστα, με εμφατικό τρόπο. Ο τεχνικός των Κρητικών έκανε λόγο για επικράτηση βάσει σχεδίου και δήλωσε:

«Είχαμε μία άψογη φιλοξενία, ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Παναχαϊκής. Ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο δύο μεγάλων ομάδων και καλών στην κατηγορία. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το ματς, πάνω στο πλάνο μας, δείξαμε ότι είμαστε ομάδα πολύ καλή στο τρανζίσιον. Η Παναχαϊκή κάποιες στιγμές είχε την κατοχή, αλλά ελάχιστες φορές κινδυνεύσαμε. Είναι μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που φαίνεται ότι σε λίγο καιρό, θα είναι εκεί όπου αξίζει.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, μέχρι να γίνει μαθηματικά, θα είμαστε σοβαροί για να παίρνουμε νίκες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τον κόσμο μας για τη στήριξη. Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για την εικόνα της και αυτό που βγάζει».

Αν περίμενε η ομάδα του να κερδίσει τόσο εύκολα:

«Δεν κερδίσαμε εύκολα, δεχτήκαμε πίεση αρκετές φορές, αλλά είχαμε καλή τακτική και συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι. Βγήκε το σχέδιό μας, αλλά δεν κερδίσαμε εύκολα».

Για το ντέρμπι με τον Άρη:

«Στόχος μας είναι να πάρει χαρά ο κόσμος μας».

Τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, εκπροσώπησε ο Γιάννης Κοιλιάρας, ο οποίος βούρκωσε κατά την διάρκεια των δηλώσεών μιλώντας για τους συμπαίκτες του:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Ήταν συγκλονιστικός, πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Εγώ προσωπικά νιώθω ευλογημένος που παίζω στον ΟΦΗ. Είμαι τυχερός που έχω αυτούς τους συμπαίκτες (σε εκείνο το σημείο βούρκωσε).

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για την προσπάθειά της. Έχω περάσει από εδώ σε δύσκολα χρόνια. Όσον αφορά το ματς, κάναμε το καλύτερο ξεκίνα από όλα τα ματς της χρονιάς. Μας βγήκαν όλα, έχουμε ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πάμε για τη νίκη με τον Άρη».

ΠΗΓΗ: Sportfmpatras.gr

Last modified onΣάββατο, 31 Μάρτιος 2018 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep