Όλα για όλα με Εργοτέλη

Η αποστολή του Παναιγιαλείου για τον αγώνα στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια της Football League είναι για τον Παναιγιάλειο αυτό της Κυριακής (1/4, 16.00) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Και οι δύο ομάδες είναι στην επικίνδυνη ζώνη, μόνο που οι Αιγιώτες είναι και στο -2 από τους Ηρακλειώτες. Οι «μελανόλευκοι» έχουν αντιληφθεί την κριρισμότητα του αγώνα και μένει να φανεί αν στο γήπεδο αποδείξουν ότι μπορούν και θέλουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

Ο Πέτρος Δημητρίου άφησε εκτός αποστολής τους Σακελλαρόπουλο, Τσάινα, Τεπερεκίδη, Τσουρή, Τζένετ, Καναβέτα, Κόκκορη και Καρακίτσο, ενώ την αποστολή απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Αθανασίου, Τσάπαλος, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος Γαβριηλίδης, Γκούμας, Τζανουλίνος, Ζαφειράκης, Αγιούποφ, Αθανασίου, Χαρίτος, Σμίλτος, Δοξάκης, Πολιανίδης, Κάναλς, Ρέλλας, Σκαρτσίλας, Σταματής.

Ο Αγιούποφ που είχε ενοχλήσεις την Παρασκευή (30/3), συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του προπονητή του. Το Σάββατο (31/3) έγινε χαλάρωμα στο δημοτικό στάδιο. Στις 17:00 προγραμματίστηκε η αναχώρηση της αποστολής για τον Πειραιά και στη συνέχεια ακτοπλοϊκώς (21:00) για την Κρήτη.

Last modified onΣάββατο, 31 Μάρτιος 2018 14:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep