«Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο»

Άτυχη χαρακτήρισε την καλοκαιρινή επιλογή του ο... αναγεννημένος, Θανάσης Ντίνας.

[googlead][/googlead]

Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στην ανατροπή του ΟΦΗ απέναντι στον Εργοτέλη ήταν ο Θανάσης Ντίνας. Ο μεσοεπιθετικός των «μελανόλευκων» στάθηκε στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε στην «αναγέννησή του». Αναλυτικά είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, ειδικά όπως ξεκίνησε στην αρχή. Δεχθήκαμε δυο γρήγορα γκολ νωρίς και αυτό ήταν μια ψυχρολουσία για μας, να δεχόμαστε δυο γκολ τόσο νωρίς. Από εκεί και πέρα, αρχίζει η ανηφόρα για μας. Μου άρεσε ότι η ομάδα έβγαλε προσωπικότητα και χαρακτήρα. Κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, είχε και άλλες ευκαιρίες.

Άλλες φορές η τακτική που ακολουθήσαμε μας έβγαινε, όπως είπε και ο κόουτς, το πρέσινγκ, άλλες φορές όχι. Σημασία έχει ότι σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Είναι τρεiς βαθμοί και προχωράμε».

Δείχνεις ανανεωμένος…

«Σίγουρα άλλαξα. Όταν είσαι σε μια ομάδα που την πιστεύεις και έχεις το χαμόγελο στα χείλη, σου βγαίνει και μέσα στο γήπεδο. Έκανα μια άτυχη επιλογή το καλοκαίρι, δεν μου βγήκε, αλλά τη διόρθωσα γρήγορα και απολαμβάνω ξανά το ποδόσφαιρο».

Last modified onΚυριακή, 25 Μάρτιος 2018 00:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep