Ώρα... τελικού

Χωρίς επιστροφή για την Αναγέννηση Καρδίτσας το εντός έδρας ματς με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

[googlead][/googlead]

Η θηλιά του υποβιβασμού έχει αρχίσει να σφίγγει στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Η συγκομιδή ενός πόντου στις 8 τελευταίες αγωνιστικές έφερε την πτώση των «κιτρινόμαυρων» στη 13η θέση και η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη Άρτας το Σάββατο (24/03, 15:00) έχει πάρει χαρακτήρα τελικού.

Οι Θεσσαλοί έχουν το επιπλέον κίνητρο, αλλά θα πρέπει να δείξουν και βελτιωμένο πρόσωπο για να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας της Άρτας, η οποία μετρά αήττητο σερί 6 αγώνων. Πιθανό τρίποντο, άλλωστε, θα βοηθήσει για να επιστρέψει η ηρεμία, καθώς ακολουθούν τα δύο άκοπα τρίποντα με Αχαρναϊκό και Βέροια.

Ο Γιώργος Βαζάκας είναι αποφασισμένος να κρατήσει την ΑΣΑ στην κατηγορία και για τον αγώνα με τους Αρτινούς δεν είναι σε θέση να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κοσταντίν Καρρίκι, ενώ από την αποστολή άφησε εκτός και τους Κρανή, Ζήση, Φλεβάρη και Χατζή. Την 20άδα, η οποία ανακοινώθηκε μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (23/3) απαρτίζουν οι εξής παίκτες:

Κατσίκας, Γκέκας, Καραγιάννης, Λεφίδης, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Μπούσδρας, Ρουσσάκης, Βατουσιάδης, Μπιτέλης, Σταματάκης, Σουντουρά, Κορέλας, Χαντζάρας, Ντάγκρας, Πλαβούκος, Κονέ, Τζέκος, Παπαευθυμίου, Μούτσιος.

Last modified onΠαρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 15:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep