Το πλέον κομβικό...

Η Αναγέννηση Καρδίτσας θα κληθεί να δείξει απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου κατά πόσο την επηρέασαν τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών. Πού εκτίει ο Καρρίκι.

[googlead][/googlead]

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν η Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού. Η εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναιγιάλειο έβγαλε στην επιφάνεια... φουρτούνες, με τον Γιώργο Βαζάκα να παραιτείται και εν τέλει να πείθεται από τη διοίκηση, ώστε να παραμείνει.

Το ζήτημα, βέβαια, για τους Θεσσαλούς είναι να σηκώσουν κεφάλι και την Κυριακή (11/03, 15:00) απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου να δείξουν ότι άφησαν πίσω τα προβλήματα. Εξάλλου, στις 6 τελευταίες αγωνιστικές η ΑΣΑ έχει συγκομιδή ενός πόντου.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν απευθύνει έκκληση στον κόσμο να συμπαρασταθεί δυναμικά, όρισαν γενική είσοδο 5 ευρώ και θα κληθούν να διακόψουν την ανοδική πορεία του Απόλλωνα. Εκτός πλάνων έμεινε ο τραυματίας Θεοδωράκης.

Η αποστολή: Γκέκας, Κατσίκας, Ρουσσάκης, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Λεφίδης, Καραγιάννης,Ζήσης, Σταματάκης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Μούτσιος, Σουντουρά, Τζέκος, Χαντζάρας, Κονέ, Ντάγκρας.

Επτά κάρτες ο Καρρίκι

Σε ό,τι αφορά στον Κοσταντίν Καρρίκι που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να απουσιάσει από το εντός έδρας ματς με τον Καραϊσκάκη Άρτας. Τη δεύτερη αγωνιστική θα την εκτίσει με τον Αχαρναϊκό.

Last modified onΣάββατο, 10 Μάρτιος 2018 11:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep