«Φταίω για το 0-0»

Ο Ανδρέας Σταματης έχασε αρκετές ευκαιρίες στην αναμέτρηση του Παναιγιαλείου με την Αναγέννηση Καρδίτσας που τελείωσε 0-0. Ο Ανδρέας Σταματης έχασε αρκετές ευκαιρίες στην αναμέτρηση του Παναιγιαλείου με την Αναγέννηση Καρδίτσας που τελείωσε 0-0.

Ο Ανδρέας Σταματής παραδέχθηκε πως αν είχε τελειώσει μια από τις φάσεις, θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα για τον Παναιγιάλειο απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Την ευθύνη για τις χαμένες ευκαιρίες ανέλαβε ο επιθετικός του Παναιγιαλείου, Ανδρέας Σταματής, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Αίγιο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα ήταν ένας τελικός για εμάς γιατί είχαμε στο πρόγραμμα δύο εντός έδρας παιχνίδια και ήταν απαραίτητο να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια και επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου, ξέρω πως έχω ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το ότι η ομάδα σήμερα δεν σκόραρε.

Χάθηκαν αρκετές φάσεις από εμένα, αυτά συμβαίνουν όμως και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε την απώλεια των βαθμών στα επόμενα παιχνίδια».

Last modified onΤετάρτη, 07 Μάρτιος 2018 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep