Το «5» στον Γκιάρο (pics)

Ο Ρολάντο Γκιάρο παρακολούθησε το ματς Άρης - ΑΟ Τρίκαλα, αλλά τόνισε πως δεν έχει συνεργασία με τους «κίτρινους».

[googlead][/googlead]

Τη φανέλα με το νούμερο «5» προσέφερε η ΠΑΕ Άρης στον βετεράνο άσο, Ρονάλντο Γκιάρο που παρακολούθησε το ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα. Μετά το φινάλε ο Βραζιλιάνος παραχώρησε συνέντευξη με μεταφραστή τον Ντάρσι Νέτο, αλλά υπογράμμισε ότι δουλειά του δεν είναι να φέρει παίκτες, γιατί ξεκινά καριέρα προπονητή.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Γκιάρο:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επέστρεψα έπειτα από τόσα χρόνια, είδα ανθρώπους που είχα να δω πάρα πολλά χρόνια. Με βλέπουν στο δρόμο και με χαιρετούν. Αυτό δείχνει ότι έχεις κάνει κάτι, έχεις αφήσει κάτι καλό.

Δεν έχω συζητήσει με τον πρόεδρο της ομάδας για κάποια συνεργασία. Δεν είμαι μάνατζερ, είμαι προπονητής. Γι' αυτό ήρθα στην Ευρώπη. Αποφάσισα να κάνω αυτό το ταξίδι στην Ευρώπη, να επισκεφθώ ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα στο παρελθόν. Γι’ αυτόν τον λόγο θα πάω στην Κωνσταντινούπολη να επισκεφτώ την Μπεσικτάς αλλά και στη Λισαβόνα.

Δεν έχω παίκτες να φέρω στον Άρη, δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Προπονητής θα είμαι σίγουρα. Αν εμφανιστεί η ευκαιρία να εργαστώ σε κάποια ομάδα, πολύ ευχαρίστως».

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2018 22:50

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep