«Κατεβάσαμε διακόπτη…»

Ο Πέτρος Δημητρίου εμφανίστηκε προβληματισμένος από τη μη αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Παναιγιαλείου μετά το 2-0 του Πανσερραϊκού. 

[googlead][/googlead]

Η βαριά ήττα από τον Πανσερραϊκό σκόρπισε απογοήτευση στον Παναιγιάλειο και αυτό ήταν ξεκάθαρο στις δηλώσεις του Πέτρου Δημητρίου. Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» είχε παράπονα από την αντίδραση των παικτών του μετά το 2-0, αλλά τόνισε πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι τέλος. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: 

«Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για τη νίκη του. Εμείς ήρθαμε στις Σέρρες για τους τρεις βαθμούς. Έχουμε τον ίδιο στόχο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με τη Σπάρτη την προηγούμενη αγωνιστική. Σήμερα μετά το 2-0 κατεβάσαμε διακόπτη. Στην ομάδα κυριάρχησε το άγχος.

Φάγαμε γκολ σε δύο καίρια σημεία. Στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου και στην αρχή του δεύτερου. Είμαστε καινούρια ομάδα, έχουμε φτιαχτεί εδώ και 15 μέρες. Έχουμε 16 πόντους και ήρθαμε για τους βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε μέχρι το γκολ. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους φάγαμε δεύτερο γκολ και εκεί άλλαξαν οι ισορροπίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το 0-1 με τον Σταματή αλλά και το 2-1 με τον Αγιούποφ. Μετά το 2-0 δεν κάναμε καλή εμφάνιση.

Εμείς την προσπάθεια θα την συνεχίσουμε. Έχουμε δύο ματς εντός έδρας με Καρδίτσα και Αιγινιακό, ώστε να μπορέσουμε να ανασάνουμε και βαθμολογικά. Κάναμε προσπάθεια μέχρι ενός σημείου, αλλά μετά δεν είχαμε καθαρό μυαλό.

Μακάρι να είμαστε μαζί με τον Πανσερραϊκό δύο ομάδες που θα σωθούμε. Όπως μετά τη Σπάρτη έδωσα συγχαρητήρια, έτσι θα κάνω και τώρα. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις νίκες και ήττες. Το λέω συνέχεια στα παιδιά, θα κάνουμε προσπάθεια κάθε Κυριακή και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο». 

Για το αν αδικείται ο Πανσερραϊκός από τη βαθμολογική του θέση, τόνισε:

«Έδειξε καλό πρόσωπο μετά το 2-0. Είναι καλή ομάδα, δεν τους είχα δει. Όλες οι ομάδες που βρισκόμαστε στην ίδια θέση να δώσουμε την μάχη μας. Είδατε ο Αιγινιακός πήρε βαθμό μέσα στη Δράμα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2018 19:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep