Από τη χρονιά του υποβιβασμού

Η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε να ηττηθεί σε πέντε σερί παιχνίδια πρωταθλήματος από τη σεζόν 2010-11.

[googlead][/googlead]

Το πάλεψε η Αναγέννηση Καρδίτσας κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά δεν απέφυγε την 5η σερί ήττα στη Football League που αποτελεί πισωγύρισμα 7 ετών.

Μάλιστα, την προηγούμενη φορά που είχε συμβεί αυτό η ομάδα υποβιβάστηκε στο τέλος της χρονιάς.

Ηταν η περίοδος 2010-11 με την Αναγέννηση να χάνει διαδοχικά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής από Διαγόρα (1-0), Τρίκαλα (0-1), Λεβαδειακό (2-0), Θρασύβουλο (0-3) και Δόξα Δράμας (4-0) από τις 11 Δεκεμβρίου έως και τις 9 Ιανουαρίου.

Προηγουμένως είχε τέσσερις σερί ήττες και μία λευκή ισοπαλία με τον Ιωνικό. Οπότε εκείνη τη σεζόν έφτασε να έχει 9 ήττες και 1 ισοπαλία σε 10 αγώνες.

Φέτος η Αναγέννηση -μετά την επικράτηση 2-1 επί της Καλλιθέας στις 31 Ιανουαρίου- έχει χάσει στη σειρά από Εργοτέλη (1-0), Παναχαϊκή (1-2), Αρη (3-0), Δόξα Δράμας (0-1) και ΟΦΗ (1-0). Βρίσκεται ωστόσο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τωρινή ομάδα έχει τρεις κοινούς παρανομαστές με τη σεζόν 2010-11. Επαιζαν και τότε στην ομάδα οι Γιώργος Μπιτέλης, Δήμος Τζέκος (είχε αποχωρήσει το Γενάρη με προορισμό τον Φωκικό), αλλά και ο τωρινός γενικός αρχηγός του συλλόγου Σωκράτης Μπουντούρης (είχε επιστρέψει Γενάρη ύστερα από εξάμηνο στον Πανθρακικό).

Πέρα των αγωνιστικών θεμάτων η ομάδα είχε τιμωρηθεί τότε με αφαίρεση 16 βαθμών λόγω οφειλών προς ποδοσφαιριστές, ενώ η ΠΑΕ είχε χρεωθεί πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση και υποβιβασμό για δυσφήμιση του αθλήματος.

Μάλιστα, την επόμενη περίοδο δεν συμμετείχε στη Football League 2 (Γ' Εθνική), αλλά στη Δ' Εθνική...

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep