Κάσσος το νέο πρόσωπο

Σε μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα του Άρη προσανατολίζεται ο Δημήτρης Σπανός εν όψει του αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα.

[googlead][/googlead]

Ραντεβού με τη 16η νίκη του στο πρωτάθλημα της Football League δίνει ο Άρης την Κυριακή (04/03, 17:00 Web TV ΕΡΤ). Οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι μετρούν αισίως 623 αγωνιστικά λεπτά με απαραβίαστη την εστία τους εντός έρδρας, φιλοξενούν τον ΑΟ Τρίκαλα και δεδομένης της απόδοσής τους στο Αιγίνιο, οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεν θα είναι πολλές.

Ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του απέναντι στον Αιγινιακό και έτσι πλην του τραυματία Γιάννη Πασά, οι υπόλοιποι 10 θα είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν στο «Γ. Παραλυκίδης».

Συγκεκριμένα, όλα δείχνουν ότι ο Πασχάλης Κάσσος θα πάρει τη θέση του Πασά, αφού έχει το προβάδισμα έναντι του Ντούνη. Ο Αναγνωστόπουλος θα είναι στην εστία, στην άμυνα οι Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, ο Μουμίν με τον Ιντζόγλου τα αμυντικά χαφ, ο Παυλίδης μπροστά τους, ο Πλατέλλας στο δεξί άκρο και ο Διαμαντόπουλος στην κορυφή.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο (03/03) και ως είθισται αποστολή δεν θα ανακοινωθεί, κάτι που θα γίνει λίγες ώρες πριν το ματς.

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2018 00:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep