«Πάμε να παίξουμε με μηδέν άγχος»

Το μήνυμα του προπονητή Κώστα Νικολαΐδη στους παίκτες του Αιγινιακού για το ματς στη Δράμα - νοκ άουτ ξανά ο Τσολακίδης.

[googlead][/googlead]

Να τονώσει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού και να περιορίσει το άγχος τους θέλησε ο προπονητής Κώστας Νικολαΐδης στην προπόνηση της Παρασκευής 2/3.

«Το πρόγραμμα μας είναι δύσκολο. Ό,τι κερδίσουμε από αυτά τα παιχνίδια θα είναι κέρδος. Εχω εμπιστοσύνη σε όλους. Δεν αξίζαμε τέτοιο σκορ (1-4) στο ματς με τον Αρη. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία της εμφάνισης και να πάμε στη Δράμα για μία νέα προσπάθεια. Να παίξουμε με μηδέν άγχος και ό,τι βγει» ανέφερε σε ομιλία του ο κόουτς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News.

Θυμίζουμε ότι ο Αιγινιακός νίκησε στην Πάτρα την Παναχαϊκή, ηττήθηκε από τον Αρη στο «Γ. Παραλυκίδης» και το πρόγραμμα του περιλαμβάνει ακόμη συναντήσεις με Δόξα Δράμας (εκτός έδρας στις 4/3, 15:00) και ΟΦΗ (εντός έδρας στις 7/3, 15:00).

Για το προσεχές παιχνίδι με τη Δόξα - πέρα από τους τιμωρημένους Παντελή Αντωνιάδη και Σάββα Τοπαλίδη - δεν υπολογίζεται και ο Γιάννης Τσολακίδης που έχει πρόβλημα στο δικέφαλο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep