Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στη Γαλλία για 3 επιθετικούς ο Βύζας

Μετά τις 30/06 θα ανακοινωθούν έξι νέες μεταγραφές του Βύζαντα.

Πρόκειται για παίκτες που την παρούσα στιγμή δεσμεύονται με συμβόλαια με τις ομάδες τους. Συνεργάτης της ΠΑΕ σε τεχνικά θέματα αναχωρεί για το εξωτερικό (ΓΑΛΛΙΑ) να παρακολουθήσει 3 παίκτες που αφορούν την ΠΑΕ. Πρόκειται για 3 επιθετικούς ηλικίας 19- 20 ετών. Φιλοσοφία της διοίκησης είναι η ομάδα να παρουσιαστεί φρέσκια και αναζωογονημένη σε όλους τους τομείς.

Στο μεταξύ, σε πλήρη σύνθεση συνεδρίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Βύζας, παρουσία και της δημοτικής αρχής διά του κυρίου Σκλαβούνου. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ημερησίας διάταξης και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις. Σημαντική ήταν και η παρουσία του Μεγαρίτη επιχειρηματία Μελέτη Λουκά ο οποίος δήλωσε παρών και πλέον συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα της ΠΑΕ.

Σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν η εξόφληση όλων των εκκρεμοτήτων που αφορούν ποδοσφαιριστές και υπαλληλικό προσωπικό καθώς και η έκδοση εισιτήριων διαρκείας με τιμές 100, 200 και 300 ευρώ. Έδρα της ΠΑΕ για τη νέα σεζόν θα είναι το νεοκατασκευασθέν εθνικό στάδιο Μεγάρων ενώ παράλληλα θα γίνουν και βελτιωτικές εργασίες στο παλιό γήπεδο.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει συνάντηση με τον Τζαναβάρα για την ανανέωση του συμβολαίου του και των συνεργατών του. Τη νέα σεζόν θα λειτουργήσει ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ και ομάδα Κ20. Στα πλάνα της νέας διοίκησης είναι η δημιουργία βοηθητικών εγκαταστάσεων με δημιουργία αθλητικού κέντρου (ήδη επιτελείο της ομάδας με πολιτικούς μηχανικούς εξετάζει περιπτώσεις χώρων για το σκοπό αυτό).

Last modified onΠαρασκευή, 15 Ιούνιος 2012 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep